Már régóta téma, hogy a külügy vezetőjeként mennyire ildomos a Szijjártó Péter fején lévő unortodox taraj. A frizura-gate-et tegnap újra elővette a 444, emellett megalakult a szép reményű "Egymillióan Szijjártó Péter hajáért" nevű Facebook-oldal is. Utóbbi posztolta a lenti GIF-et a miniszter hajáról, amely – ha nem vigyáznak – egészen hipnotikus hatással bír a szemlélőre.

Íme:

Szinte beleszédül az ember Szijjártó hajába

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zöldszem
kepkezelo.com/images/2jtnh8dm0muq8kqu10f7.jpg
Ezt a bazári majmot ki veszi komolyan? Nincs aki szólna ennek a hülye gyereknek, hogy ez a haj méltatlan egy miniszterhez. Narkós punk fejű idióta! Már csak egy orrkarika és fülbevaló hiányzik neki. Okádék!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
zorba
Például Andrássy Gyula egy valódi külügyminiszter volt. Mikszáth Kálmán így jellemezte: Andrássy Gyula gróf csúcsa volt a magyar úri nobilitásnak és a magyar szellemnek. Ha Deák Ferencz a magyar paraszt inkarnácziója, azoknak összes bölcsesége egy fejben, Andrássy a magyar úr finomsága, charmeja és szeretetreméltósága desztilált alakban. Nagy úr tudott lenni, a nélkül, hogy gőgös legyen, mindenkit megnyert, sőt megigézett, a nélkül, hogy leereszkedőnek látszanék. ”
– Mikszáth Kálmán
KERKA
Ez a tarajos gőte képviseli hazánkat a nagyvilágban, mint komoly diplomata:)) szerintem összesúgnak a háta mögött és kiröhögik
jancsipapa
...@KERKA: Már nem kell összesúgni . Elég egy hunyorítás . Mindenki tudja mit mondana a másik
papa.49
Szerintem ezt a majmot szemtől,szembe is kiröhögik már))))))))))))
libellle
@KERKA: Pont igy történik. A Belga Külügyminiszter még meg is kérdezte tölle, hogy ön kicsoda és mit akar töllem. hahahaha
kkalman
Félelmetes, hogy egy félhülye bohóc képviseli hazánkat a nagyvilágban. Ilyen is csak orbanisztánban történhet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.