a pénzről sem érdemes megfeledkezni. Arról, hogy az egyházzá nyilváníttatás egyik legfőbb mozgatórugója az adóelkerülés volt. A vezetésnek. Ami független attól, hogy a részt vevők egy része akár hihet is a szcientológiai alapideológiájában. Az egész rendsezr azért korántsem kizárt, hogy kizárólag a pénzről, illetve a csúcson levők hatalmi ambicióiról szól. A film pedig menderről. Alapítástól a vagyonfelhalmozáson át, a személyiség-befolyásolás lépés-készletéig.

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

soljanka
Tróger, szélhámos banda.
És alattomos. Mindenhova beférkőznek. Jellemző csótány mivoltukra, hogy nem vallják be nyíltan, hogy szcík. Ha igazán a hit vezérelné őket nem simliskednének mindenféle fedőszervezet neve alatt.
Kíváncsi vagyok, hogy nálunk a felső vezetésben hányan vannak.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
Szerintem a ,,csorda érzést,, aknázza ki ez is, átvitt értelemben ma itthon is ez folyik, csak nem így hívják!!!
GeoCravker
@soljanka: dolgoztam olyan cégnél, bár azt a terroros szöveget nem én követtem el :-) , ahol egymást érték az ilyen-olyan tréningek. Önismereti, még önismeretibb, stb. Volt aki befeszült, azt gyorsan kirugták. Aki nem működött együtt, vagy nem volt elég lelkes, azt később rugták ki. Egy kollegával mi a harmadik körbe jöttünk,
GeoCravker
@papa.49: Ha belelapozol egy hubbardista rendszerleírásba (végigülsz egy ilyen tréninget), akkor rájössz. Goebbels megelőzte a korát. A jelen magyar vezetés pedig szerintem mindkettőből merít. Orbán Goebbelstől, az amerikai tanácsadó pedig a sci ből
soljanka
@GeoCravker: Én csak egyszer futottam bele, de csak a beszélgetésig jutottunk - igaz akkor már tisztában voltam velük, így 10 perc múlva felálltam, és nem igazán úrinő módon elköszöntem tőlük.
Aztán sok-sok év múlva egy agymosott befurakodta magát a családba. Pedig óva intettük a családtagot.
Aztán nagyon gyorsan rövidre zártuk a dolgot.
De sajnos gyerek lett a kapcsolatból, így végleg soha nem szabadulunk meg tőle.
Igaz én "elnyomóként" még csak köszönés szintjén sem vagyok vele. (Illetve ő velem.)
GeoCravker
nno, amikor még gyakran volt arra dolgom, rendszeresen leszólítottak a blahánál. Onnan tudtam, hogy új kezdő térítők vannak, hogy leszólítanak. úgy havonta válthatták egymást. Általában pár percig hagytam ugyanis beszélni őket, majd megkérdeztem, hogy mi a helyzetaz adatvédelmi nyilatkozattal, ha tutora leszoktatnak minden drogról, akkor kedves toborzó melyikre volt rászokva amiről lejött, meg hogy mi a véleményük a pszichikai elfojtásokról, és mit tudnak a saját valós motivációjukról, ha nem tudják, csak a brossurát felmondani, és hasonlók. Abból a csapatból általában többször senki nem állított meg az utcán.
De ismerek családot, ahol gyökeret vertek. A srác elment vmi seaorgista kiképzésre és többet gyakorlatilag nem állt szóba a családjával.
papa.49
@GeoCravker: Igazad van... Én személy szerint nem értem hogy olyan nemzet mint a német hogyan hódolhatott be egy félresikeredett piktornak, meg a bandájának???De ugyanezt kérdezhetném a mai magyar valóságról is, a válasz ugyanaz lenne!!!Ahogy írtam a ,,CSORDA SZELLEM,, én soha nem álltam be sehová csordatagnak, na nem is szereztem milliókat)))))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.