Csontjaink rugalmasságát, eredeti szilárdságát a csontritkulás kezelésére felírt készítmények már nem adhatják vissza, így a törések elkerülésére az egyetlen igazi megoldás a balesetek elkerülése.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

emerencia
Otthon az ember maga alakítja a környezetét, tehát könnyű vigyázni. Fontos, hogy nem szabad kapkodni mert legtöbbször abból lesz a baj. A munkahelyen viszont hatvan körül is fiatalosan kell a földön és a magasban fitten, gyorsan dolgozni, ha nem akar az ember vénségére az utcára kerülni. (Engem már többször megfenyegettek fiatal főnökeim az állítólagos lassúságom miatt még akkor is amikor már csak futólépésben mertem közlekedni.) Én most rendeltem 183 ezer forintért egy nagyon széles csatornájú multifokális szemüveget mert állandóan attól félek, hogy míg az ifjat próbálom játszani munkaidőben, könnyen baleset érhet mert nem látok mindent tökéletesen. Sokáig tartott ezt az összeget összekuporgatni. Így a fogcsináltatás ugrott de az legalább nem balesetveszélyes. :(

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.