Tegnap közöltük a tarnazsadányi iskola történetét, ahol az udvar ürülékben úszik, a mellékhelyiségből áporodott bűz árad, a falak jéghidegek és koszosak.

A sztori a netes népművészek fantáziáját is megmozgatta. Breyer Gábor montázsán Orbán Viktor, Fazekas Sándor és Mészáros Lőrinc adják át a mellékhelyiséget.

Orbán adja át a szarban úszó iskolai WC-t

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
justhpeter
@Dr. Felipe: Lám mit tesz a felkészültség. Meglátásom szerint ez már megfelel a tudományos szocializmus Phd fokozatának is, úgyhogy csak előre a béke útján elvtárs !
vonotok
Ezek szerint a zsák is megtalálja foltját, így mindenki a helyére került.
Szókrakész
Nagy kamu a fotó.
Ez egy felnőtt WC.
A pisilőkagylók felnőtt magasságban vannak.
Ráadásul ezer évesek.
Ami azt jelenti, hogy már a Gyurcsány érában EU szabvány szerint át kellett volna építeni.
Miért nem tették meg akkor?
Akkor, ha ők annyira a szívükön viselik az emberek sorsát, miért nem adtak akkor pénzt rá, miért nem EU szabványosították?
kukac50
Orbán ha kész van valami, ha nincs átadja,ilyen volt a gázvezetéknél amikor csak kezdték összeszerelni. wc meg undorító így működnek a reformok!
világlátó
@Szókrakész: Te egy igazi fidesz tanítvánnyá lettél.Nem az a lényeg hogy most mi van, hanem az a lényeg, hogy ez már a Gyurcsány alatt is ilyen volt, sőt ők tették ilyenné, hogy most , amikor a nép által magas fölénnyel megválasztott kormány vezeti az országot a dicsőség felé, most lehessen ilyen ocsmány lejárató dolgokkal nehezíteni a miniszterelnök úr Brüsszellel és a világgal szemben folytatott szabadságharcát.Ilyenek ezek a szocilibsi bitangok. Minden, ami ma kifogásolható, az a bűnös, hanyag előző szocialista kormányok csúnya hagyatéka, így a szemrehányásokat kéretik vissza címezni.Valójában már IV. Béla az igazi felelős, mert a tatárok után nem jól építette újjá az országot.
Az EU.-ról nem is szólva, akik csak szórják ide a pénzt, mintha ez nem valódi jussunk lenne.Ha meg a jogos jussunk, húzzanak el innen, hagyják a wc.-inket békén, ahol a pissuárok amúgy is magasabban vannak, de bezzeg ezt nem vették észre.A wc.kagylók sem EU.szabatosak, mert még Szent István építtette be ide.A szavatosságuk régen lejárt. De ez nem zavarta a Gyurcsány - Bajnai kormányokat.Mindenért ők a felelősek és nem mi a NER kormánya, aki éjt nappallá téve az ország végső leamortizálásán fáradozik...
Csalódnánk benned? Kedves Szókratész? Ugye nem?
Szókrakész
"A wc.kagylók sem EU.szabatosak, mert még Szent István építtette be ide.A szavatosságuk régen lejárt. De ez nem zavarta a Gyurcsány - Bajnai kormányokat.Mindenért ők a felelősek és nem mi a NER kormánya, aki éjt nappallá téve az ország végső leamortizálásán fáradozik..."

Fején találtad a derékszöget.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.