Önkritikát gyakorolt, elmondta a véleményét rádiózásról, televíziózásról, Simicskáról, Vajnáról, az itthoni politikai és társadalmi helyzetről. Sebestyén Balázs „szabadszájú, de önazonos pali”, aki most szabad kezet adott DTK-nak, hogy azt kérdezzen amit csak szeretne – a műsorvezető pedig élt a lehetőséggel!

DTK a Morning Show stúdiójából vitte haza Sebestyén Balázst. Az út során a műsorvezető nyíltan beszélt a Class FM helyzetéről, a TV2- höz való átigazolásáról keringő pletykákról és arról is, miért nem borozik hétvégenként Bochkor Gáborral. Szóba került az is, milyen Sebestyén Balázs főnök– és apaszerepben, valamint az a fiatalkori, botrányba fulladt szakmai és emberi botlás, ami majdnem derékba törte induló karrierjét.

Balázs DTK-nak elárulta, többek közt azért nem merült fel benne sohasem, hogy átigazoljon a TV2-höz, mert sokkal többet jelent számára kikkel és milyen környezetben dolgozik, mint hogy mennyit keres.

- Dirk vagy Vajna nem kerestek meg, hogy üljünk le beszélni. Egyrészt tudják, hogy nagyon lojális pali vagyok, másrészt én nagyon jól érzem magam az RTL-nél. Látva, hogy mi folyik most a TV2-nél, életem legjobb döntése volt az RTL.

Sebestyén Balázs hisz abban, hogy műsorkészítőként szókimondónak kell lenni, a reggeli műsor készítésénél pedig a fő célja, hogy érzelmeket generáljon, ha kell, megosztó legyen. Mindezt úgy, hogy nem politizál.

- Soha nem voltunk kézivezérelt rádió. Totálisan távol próbálunk maradni a politikától, függetlenül attól, hogy a tulajdonosi kör nyakig benne van. Simicskával semmilyen viszonyban nem vagyok, én a rádió vezérigazgatójával, programigazgatójával kommunikálok.

D. Tóth Krisztának arról is beszélt, hogy bár nem tudják még mi lesz a rádió sorsa, ha megszüntetik, annak nem a Morning Show lesz az oka.

- De ha kellünk mi, mint ok, akkor meg fognak találni. Ha nem lesz már Class FM nem magunkat fogom sajnálni, hanem azt a hárommillió embert, akiktől elveszik a rádiót, amit szeretnek és azokat a kollégákat, akik utcára kerülnek – tette hozzá a műsorvezető.

Balázs szomorúnak tartja azt is, hogy ha valamilyen közéleti témáról őszintén beszél, véleményt mond adásban vagy akár azon kívül, azt Magyarországon bátor tettnek tekintik.

- Az embereknél elkezdődött az az öncenzúra, amit a szüleink, nagyszüleink még megéltek, de mi már nem. Ha a nálunk fiatalabb generációnál is elkezd érvényesülni ez öncenzúrán alapuló kommunikáció, az szörnyű!

„A Sebestyén Balázzsal készült beszélgetés D. Tóth Kriszta Elviszlek magammal című műsorának legújabb epizódja, amely a WMN magazin You Tube csatornáján látható”

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.