Az esetek többségében magyarul, a legcifrább káromkodások közepette küldik el a búsba a magyar internetezők a DVBBS duó tagjait, akik három magatehetetlen, rettenetes állapotban lévő lányt hagytak az öltözőjükben a Balaton Soundon – írja a hvg.hu.

Július 9-i dátummal került ki az utolsó poszt a DVBBS kanadai együttes Facebook-oldalára, amin egy osztrák bulin készült fényképet osztottak meg. A Balaton Soundon történt eset után, ahol három lányt még a backstage világában jártas dolgozók számára is riasztó állapotban hagytak az öltözőjükben a duó tagjai.

Az utolsó posztjukra lendültek támadásba a magyar kommentelők, akik válogatott káromkodásáradatot zúdítottak a Sound kanadai fellépőire:

A hangnemről mindent elárul, hogy ez a topkomment:

Kurva anyátokat ide többet nem jöttök gecik

Az osztrák buliról is érdeklődnek:

Austriaba is megdugtatok pár droggal elkábított lányt? Okádékok vagytok.

Félreértés:

Végül is a magyar lányok eszméletlenül szépek! Na ők ezt félre értették

Ha nem értenék a tagok:

Akkor itt álljon angolul is! Fucking your mother did not come here anymore motherfuckers

Akit érdekel a többi, itt elolvashatja.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vadnarancs
@karma1: Kicsit élénkítsd a sexuális fantáziádat, mit tud kezdeni 2 srác 6 lánnyal! :) Nem beszélve ezekről a divatleszbikus kiscsajokról, akik azzal akarnak kitűnni, hogy smárolnak a barátnőjükkel... Ne gondold amúgy, hogy csak 2 srác volt bent, ilyenkor a "testőrök" is bent vannak és az ajtó előtt is áll jó pár szteroidos manusz. Személyesen láttam, hogy a ribik összeverekedtek azért, hogy ki jusson be a sztárhoz egy kis közös drogozásra, ivászatra, hancúrra... Hidd el, ez nem egyedi eset! Ja és a kiscsajok tudják hová és miért mennek be!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Desischado
@karma1: Drágám, most sajnos, Vadnarancsnak van igaza. Az unokahúgaid meg nyilván nem ilyenek, hogy ész nélkül rohanjanak a "sztárok" öltözőjébe, és vedeljenek, mert az a "buli"! Én láthatatlanban is azt mondom, hogy ne hasonlítsd őket ezekhez a libákhoz!
Ami meg az elengedést illeti, abban val"szeg neked van igazad. De mindenképp itt kellett volna őket tartani! A nyakam rá, hogy csesznek mégegyszer visszajönni!
karma1
@Desischado: Mondjuk igazad van, mert ok egyetemistak, es van annyi eszuk, hogy egy bulira nem ezert mennenek el, es valoban kell a szulok felvilagosito munkaja is...
karma1
@Szókrakész: Ahogy emlekszem, azzal sem tudtak tul sok mindent csinalni...Rezesovat is csak azert tudtak leultetni, mert kozel volt, es 4 ember halalaert volt felelos...:o(((
karma1
@vadnarancs: @Desischado: @Szókrakész: Mindannyiotoknak koszonom a beirasotokat, de en meg mindig nem vagyok meggyozve (es meggyozodve) arrol, hogy ma Magyarorszagon - meg szerte a vilagban - leteznek teljesen felelotlen anyak, akik a lanyaiknak nem mondjak meg buli elott, hogy ne akarjanak ratorni egyetlen hiressegre sem, ne akarjanak autogramot, ne akarjanak egy csokos szelfit, es ne akarjanak inni veluk egy pohar piat, mert rohadtul rafazhatnak, a masik oldalon meg a fiuk ugy vannak felkeszitve egy bulira, hogy "edes fiam, annyi not dontsel meg, amennyit birsz, ha kell, akkor narkozd be oket, vagy egyszeruen csak eroszakold meg oket, (fog az menni, mert a lanyok hulyek, es ugyis AZT akarjak) -" szoval ezt a ket polust meg mindig nem tudom elhinni.
Mondom, bocsi, ezt Ti tudjatok jobban, de ezt eleg lelombozva veszem tudomasul...:o(((
vadnarancs
@karma1: Ez egy szélsőséges eset volt, mint írtam azért derült ki, került nyilvánosság elé, mert egy fideszes tv-s anyuka kislánya akadt a horogra. Más különben meg sem említették volna szinte sehol sem. Anyuka nem felelőtlen a kislányával szemben, hanem teljesen meg van vezetve, fogalma sincs, hová engedi el az otthon aranyos édes pici lánykát. Aki persze amint kiér az utcára egyből vagány kislány, pia, drog sex, stb :) Elég megnézni pl a facsén a képeket, már a 12 éves kis ribancok úgy pózolnak, mint a 90-es évek k.rvái. Csöcs kidobva, kacsaszáj a tükör előtt, stb. Innentől kezdve meg igaz a mondás, aki tűzzel játszik...
Desischado
@karma1: Én sem akarom elhinni, de sajnos ez a helyzet, ahogy a mellékelt ábra mutatja. Vadnarancs sajnos jó írja le a lényeget. De engem is elkeserít, hogy ennyire sekélyes tinik és szülők is vannak, akárcsak téged drágám. Szomorú, de ez van.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.