A fitneszguru a Borsnak adott interjúban árulta el, hogy februártól a képernyőn is lehet találkozni vele, ugyanis lesz tévétorna.

Annyit elárulhatok, februárban egy országos csatornán a híradó előtti időben tévétornánk indul. Bizony, felélesztjük a tévétornát Rékával, és a gyerekek is részt vesznek ebben.

Schobert Norbi feléleszti a tévétornát

Beszélt cégének a tőzsdére kivonulásáról is:

Mára rá kellett jönnöm, a tőzsde nem a kis- és közepes vállalkozásoknak való. Tavaly kivonultunk, a részvényeket visszavásároltam. Valóban rengeteg pénzt buktam ezzel. Zárt részvénytársaságként működünk tovább, és jobb is ez így. Nyílt Rt.-ként akkoriban olyan szigorú és nem pontosan körülhatároltak voltak a szabályok, hogy a legapróbb hibáért is büntetés járt.

Egyszer például azért büntettek meg, mert könyvvizsgálóváltáskor nem tettük közzé az új nevét, máskor pedig azért, mert elmondtam a terveimet, ami a piac befolyásolásának számított.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
"Az a baj ezzel a primitív barommal, hogy ugyanannyit ér a szavazata, mint bármelyikünké.
Ott ahol az agyoncukrozott, egészségesnek éppen nem nevezhető finomságokat gyártó Nestlé támogatóként megjelenhet, ott Schobert Norbinak ne lenne keresnivalója. Azt is érteni vélem, hogy az MDOSZ – amely szervezet korábban jó hírneve megsértése miatt pereskedett az életmód tanácsadó fitneszguruval, minden kódok és update­ek atyjával – miért nem szeretne az egészséges életmódért folytatott harcban ugyanazon az oldalon állni vele. Nem tudom mégis mire számított ez a drága jó ember, ez a mindannyiunk testi üdvének kovácsa.
Nincs annál idegesítőbb, mint amikor az ostoba pöcs, a Ripost internetes hasábjain művelődő
félanalfabéta, a fogalmatlan, általános műveltségét tekintve egy büdös zokni szintjén közlekedő fitness­guru okoskodik, de látványosan hülye hozzá. Norbi, te nagyon intelligens
mélykeresztény! A kib*szott Mercedesben pöffeszkedve ne ugassál arról, hogy ki milyen
menekülttáborban van el, mert ha egy hétig lennél rákényszerülve arra, amiről nagyvonalúan
ítélkezel, azt is megbánnád, hogy megszülettél. Te ne okoskodj arról, hogy én hülyét csinálok a népszavazásból, ha érvénytelenül van kedvem szavazni, ameddig az imádott Fidesz­kormányod több millió emberből csinált hülyét, amikor 20 milliárd forintot égetett el egy érvénytelen, értelmetlen, okafogyott, semmilyen problémát meg nem oldó, szemfényvesztő népszavazásra. Kérdezd meg tőlük, hogy miért nincs pénz nyugdíjakra, normális fizetésekre, segélyekre. Azért, b*zd meg, mert az ilyenek, mint te, akik olyan sötétek, mint a csillagtalan éjszaka, elhiszik, hogy a nem létező migránsok miatt nem jut nekik normális életre, és nem azért, mert a kormány azt is ellopja, ami nem mozdítható. Nagy igyekezetedben fel sem tűnt, hogy valójában a kormányt szidod, te nagyon okos.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Cefi
Igen sok ember fog lefogyni. Aki véletlenül is meglátja a képernyőn, még azt a kaját is kihányja, amit csak holnap eszik majd meg.
papa.49
@Cefi: A ,,csinos lópofájú fitnesz ladyvel,, együtt meglátják, napokig nem térnek magukhoz)))))))
Te ha nekem ilyen fogaim lennének csövestől enném a kukoricát)))))))))))
Cefi
Majka helyretette az Ózdot fikázó Schobert Norbit!

Lakhelyét védte meg egy facebook posztban az ózdi rapper, Schobert Norbertnek írt levelét teljes terjedelmében közöljük!
Kedves Schobert Norbi!
Nem tudok szó nélkül elmenni amellett ,h milyen degradáló kijelentéseket teszel kicsiny kis otthonomra. Kezdjük a legelején azzal , h nyilván szerettél volna vicces lenni a riportban, de hidd el nem haragszunk ha legközelebb szimplán csak válaszolsz . Nem azért szerettünk eddig sem mert Bödöcs Tibor féle poénokkal brillíroztàl. Eleg nekünk a kenyered, meg a puding . Kis igényű emberek vagyunk, mi elhisszük amit mondasz ,mégha a versenyhivatal néha nem is.
Nem tagadom. Igazad van!! Ózd egy picit sem olyan ,mint amilyen helyekhez szoktál mióta jobban megy, de ha visszanézel a múltadban talán eszedbe jut néha az a kövér kisfiú , aki régebben nem porscheval járt , és sokat bántották kinézete miatt. Ilyenkor legyél kedves egy minimális együttérzést tanúsítani az Ózd -Monaco -Maldív szigetek tengely iránt . Ráadásul halkan jegyzem meg ,h Ózd az egyik legszebb vadregényes környezettel rendelkezik . 7 nagy hegy veszi körül , es ezért nevezik a 7 völgy városának. ❤️ Hazafele mindig megállok a Nádasdi szerpentinen elcsodálkozni ,h ilyen is van.
De nyilván nem ebben mérik az élhetőséget.
Abban tenyleg picit hátrébb járunk.
De hidd el!!! A mai napig ott élő emberek nagyrésze rendes ember , akinek az élete cseppet sem hasonlít a tiédhez . Sajnos .
Viszont dolgoznak , es próbálnak valamit tenni azért , h az általad emlegetett tengert ne csak újgazdag ficsúroktól ismerjék hírből , hanem lássák közelről is . Most nyitottál ott nemrég boltot , üzletpolitikának se lenne rossz ha nem lennél szarfej:)
Úgyhogy tisztelettel kérlek egy városnyi ember nevében , h vagy kérj elnézést , vagy mindenkit vendégelj meg egy alacsony szénhidrát tartalmú kakaós csigára.
Köszönöm
Péter az ózdi …
Cefi
@papa.49: De nincsenek is ám náluk pókok a sarokban!
papa.49
@Cefi: Jó a srác levele, de a pók irtás se kutya))))))))
Desischado
@papa.49: Akkor már hárman vagyunk. Hazug, ostoba, és megtévesztő. Én ingyen sem kérek egy cuccából sem!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ingyenes hírlevél