Schobert Norbi 38 éves kedvese megelégelhette a neki címzett negatív kommenteket, így kemény hangvételű Instagram-bejegyzésben osztotta le kritikusait – szúrta ki a life.hu.

Soha ne engedd, hogy a körülmények uraljàk azt a csodát, ami Benned van. Bárki beszèl Ròlad, ostoba mòdon, zombiként vizslat, Te csak emeld meg a fejed és vegyèl mèg nagyobb lendületet!!! Én is így teszem..Mert azok, akik esetenként ròlam, a hàtam mögött beszélnek mind ismernek, tudjàk, hogy ki vagyok. Èn viszont egyiküket sem ismerem és ez egy hatalmas különbség! Járd az utad! Szeretettel! Büszkèn! Emelt fejjel! Mert a CSODA Benned van!

- írta az igazán megosztó személyiségnek számító háromgyermekes édesanya, aki úgy tűnik, egy Oravecz Nóra-gyorstalpalón is részt vehetett a közelmúltban.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
Kapd be te csontváz az összes ellenfeledét ( is ) !!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
volvós
Kapd be te csontváz az összes ellenfeledét ( is ) !!!
papa.49
Hol maradt a kötőfék, meg a nyereg a paripáról???
katolikus
@katolikus: De azt tudom. Zsidó ne nagyon adjon ilyen dumát nekünk. Még ha a másik zsidó Schobert Norbi a férje. Mind kettő egy pénzhajhász, őszintén a sok szarnak sem való készítményt amit a zsidó árul és meg is veszi a tudatlanjai. A Réka meg köszörültesse le a fogát és a pofáját fogja egy kicsit összébb mert a vigyorától az ember szétesik. De azért igazi zsidó feje van Rékának amit nem is lehetne elfelejteni az ember a rém álmában.
Desischado
Vajon miért is kritizálják? Nem tett érte eleget? Előbb önkritikát kéne gyakorolni réka!
Eladott Ország
"Amikor egy ilyen ember , a szellemi vakondtúrás világítótornya tetszeleg a mártír szerepében, attól émelyegni szokott a gyomrom. Pedig értem, hogy mi fáj neki, majdhogynem meg is értem, de aki hályogkovácsként úgy került az üzletágba, hogy közben lehazugozta, lebűnözőzte a tanult szakmabelieket, esetenként a nagy élelmiszeripari cégeket, annak kicsit álszent a jelenlegi megrökönyödése. Szerintem. Úgyhogy szerintem tegyünk pontot e szánalmas picsogás végére. Amíg a gigászok eldöntik, hogy kinek nagyobb az arca és kinek van joga arra, amire a másiknak nincs: együnk kevesebbet, mozogjunk többet és a testünk fényre derül. Nem kell idióta kódok és updat­ek dallamára bohóckodni. Ha nagyon nem muszáj, nem árt néha zsírban kevésbé tocsogó disznóságokat zabálni, nem kell foggal ­körömmel ragaszkodni a finomliszthez, a cukrozott italokat sem kell jobban szeretni, mint az édesanyánkat, ha egy mód van rá, érdemes kerülni az alkoholt és a dohányzást, de legfőképpen a sarki boltba sem szükséges autóval járni. Aki hozzávetőleg képes ezeket betartani, annak nem kell feltétlenül Schobert Norbert és Rubint Réka másfél milliós Facebook­ csoportjához tartoznia, azt várva, hogy mikor jön a mester és margaréta a fővárosból."
Pergető
@Eladott Ország: Ez tetszett! Szellemi vakondtúrás...!
Csizmás Kond
na de azért mégis csak engedte belesodorni magát...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.