A legjobbkor jött a Kossuth-díj Tahi Tóth Lászlónak a felesége szerint, a gyógyulásában is nagyban fogja segíteni a szobrocska. 

Január óta kórházban ápolják Tahi Tóth László színművészt, aki egy előadást közben lett rosszul, majd annak vége után vitték kórházba. A színészen agyérműtétet hajtottak végre februárban, azóta az idegtudományi intézetben lábadozik.

Március 15-én a színművész többekkel együtt megkapta a Kossuth-díjat – amin jól meg is lepődött –, amit felesége vett át a Parlamentben. 

Sajnos Laci nem lehetett ott a parlamenti rendezvényen szerdán, de a legfontosabb, hogy mielőbb felépüljön. (...) Több kitüntetett – többek között Nagy-Kálózy Eszter, Marton László és Radnóti Zsuzsa –, akik szeretik a férjemet, odajöttek hozzám, hogy adjam át gratulációjukat, amit meg is tettem nem sokkal az esemény után. Nagyon örült Laci a sok köszöntésnek, s persze a díjnak is, ami fél évszázados művészi munkájának eddigi legnagyobb elismerése, és amit a legjobb terápiának tart a gyógyulás folyamatában. Igen boldog volt a kis szobor láttán, együtt ünnepeltünk a kórteremben

- mondta el Kárászy Szilvia a Blikknek.

A feleség azt is elárulta, Tahi Tóth egyre jobban van, még "humorizálásra is futja az erejéből". Egy-két hét múlva már otthon folytathatja a lábadozást, de a színpadi játék egyelőre még arrébb van.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Nem tudom, hogy van-e hátsó gondolat is mögötte, de azt igen: színészként megérdemelte! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.