Az egykori műsorvezető azért került nehéz helyzetbe, mert előző házasságának felbomlását követően lehet, hogy nem maradhat az országban. 

Március 23-án az Izraeli Bevándorlási Hivatal egyszer és mindenkorra eldönti a sorsomat, a sorsunkat. Mi lesz a munkámmal a Time Out Israelnél? És a lekötött főzőkurzusaimmal, kulináris túráimmal itt Izraelben? Maradok, maradunk -e Tel Avivban, vagy nem hosszabítják meg a munkavízumomat? Nem tudhatjuk – mert válni, majd újra szerelmesnek lenni az izraeli bürokrácia útvesztőinek legmélyére vezet

– osztotta meg követőivel többek közt a médiaszemélyiség, aki korábbi válása miatt került nehéz helyzetbe az izraeli hatóságokkal.

Szerelme, a színész Nimrod Dagan viszont éppen most kapott nagy lehetőségeket Izraelben, ami további dilemmát okoz a párnak.

Nimi azt mondja, velem jön – akárhová vezet is az ösvény. Én azt mondom: ilyen kivételes tehetséggel nem foszthatom meg az izraeli színház közönségétől.Aztán mindketten csak bámulunk egymás szemébe, és mosolyogva sírunk, sírva mosolygunk, mert úgy is lesz valahogy. (…) A szerelmem nagy hírt kapott ma: két új izgalmas szerepet is kapott a követlező évadra az Izraeli Nemzeti Színházban. Ezekkel együtt már hat futó darabban játszik, kettőt pedig próbál, és emellett reklámokban, filmekben forgat, vagy épp kerekasztal beszélgetéseken vesz részt…

– írja Facebookján Kristóf, aki ezzel együtt is optimista maradt, és reméli, hogy az élet hamar elrendezi a helyzetét.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

36
Hát, Steiner úr...vagy hölgy, nem tudom. Így járt. Javaslom költözzön át egy szomszédos arab államba, hogy közelebb legyen a szerelméhez. A gond csak az, hogy ott, kifilézik és ki is tömik(mármint preparátumként).
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Desischado
Remélem, megoldódik a helyzet. Kívánok nekik minden jót!
papa.49
@Desischado: Én viszont nem kívánok neki semmit, mert ha leírnám mit is kívánnák lehet kitiltanának innen!!!
Desischado
@papa.49: Nem tudom, mi a bajod vele, hacsak a nemi hovatartozása miatt haragszol ennyire, de arról nem tehet senki, nem is árt vele senkinek. Mindenkinek joga van boldognak lenni, amíg másoknak nem árt vele. Én kedvelem, kellemes élményeim fűződnek hozzá, és kedves, tehetséges ember.
papa.49
@Desischado: Nem a ,,nemi hovatartozása,, miatt nem kedvelem, sőt nem is érdekel, csak nem szeretem ha ezt mindig az arcomba tolják, hogy ő ,,ribizli,,...
Amit meg ,,alkot,, az engem hidegen hagy, már úgyis herótom van az állandó ,,főzős műsoroktól,, persze tudom enni kell, de elég lenne a helyén kezelni a dolgot...
kiscsillag66
@Desischado: Teljesen egyetértek Veled. Nem tehet senki arról, milyen a nemi hovatartozása. Drukkolok neki és társának.
Desischado
@papa.49: Én nem a főzős műsoraira céloztam, szinkron szinészként ismertem meg. És csak tíz csillaggal tudom honorálni a teljesítményét.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ingyenes hírlevél