Oké, a Pentatonix egy acapella együttes, még jó, hogy ki tudnak bármit énekelni, amit Freddy Mercury és a kórus, de akkor is jól sikerült, na!

Forrás: Nuus
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Valóban nem rossz.
De azért még vagy már nem Higany Frédi.
A különbség? Frédink hangjába bele lehetett borzongani, ez a feldolgozás csak nagyon jó.
És tapasztalatom szerint (saját vélemény) SZINTE a legtöbb átiratra is ez az igaz.
qxy
Sajnos , kihaltak az igazán jó zenészek, akik tudtak, akartak és kitaláltak zenéket. Ma,??? átirat, feldolgozás, remix, meg a többi. Ha meg netán van egy jó zene, kiderül hogy ez is lopott dallam Egyszer amikor én is zenét szereztem, ( nem a szomszéd gyerektől, ) Igen is . össze jöttek a szórakoztató zenészek és úgy adtam elő, hogy .- gyerekek kinek ismerős, mert egy hete van a dallam a fülembe és nem tudom ki játssza . De, nem is hasonlít valamelyikre? füleljetek már. és amikor azt mondták, hogy .- baszki. Nem ismerem. nem is hallottam . Akkor mondtam el hogy Honnan is ismernétek hisz én írtam. . Szerintem így kell zenét írni .Senki ne mondja hogy ,- jó jó de??? kicsit hasonlít a ... de amúgy jó..
cs.n.
Egyszerűen csak előadták ugyanúgy, hangszerek nélkül. És nagyon jól. Én ezt az előadást nem hasonlítanám össze olyanokkal, amiket a rádiókban is játszanak. Mostanában pl. rengetegszer hallottam ( ez nálam kb. 4-5 alkalmat jelent, de ez is sok ahhoz képest, hogy semmilyen zenerádiót nem hallgatok :) ezt:
youtube.com/watch?_e_pi_=7%2CPAGE_ID10%2C5965751200
Kinek jó, kinek nem jó, lehet vitatkozni, nekem az eredeti Simon & Garfunkel jobban tetszik. De van egy rakás másik szám, aminél nem az eredetit ismertem meg először, hanem a feldolgozást. De ez nem ilyenről szól, hanem csak előadják, és mindenki képben van, hogy mit adnak elő, nem fogják a Queen zenéje helyett őket adni sehol.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.