Vasárnap este még A Nagy Duettben csillogtatja meg énekesi tudását, hétfő reggel pedig már a mokkában kezd a műsorvezetőnő.

Húsvétvasárnap este még A Nagy Duettben fog énekelni Csipa oldalán Mádai Vivien, hétfő reggel viszont már ő köszönti a tévézőket a TV2 Mokka című műsorában – alvásra így nem marad sok ideje.

A műsorvezetőnő azonban hozzászokott kisfia, Zénó mellett a kevés alváshoz – mondta el a Blikknek

Nagyon kemény feladat lesz, főleg így, a duettes időszakban. Vasárnap éjfélkor érek haza, alszom 4 órát, és jövök is vissza. Még azon is gondolkoztam, hogy bent alszom a TV2-ben, mert szerintem ezt a pár óra alvást ott is meg tudnánk oldani

 - mesélte a lapnak, de hozzátette, a kismamák tudják, hogy a kevés pihenés egy idő után életformává válik. 

Zénó nem jó alvó, én ­3,5-4 órával elvagyok. A korán kelés az, amitől a legkevésbé félek

- mondta el a Blikknek.

Mádai Vivien egy percig nem gondolkodott a felkérésen, viszont eléggé izgul miatta, A Nagy Duett vasárnapi próbáján már a másnapi adásmenetet fogja bújni, hogy ne okozzon csalódást se a kollégáknak, se a nézőknek.

Borzasztóan izgulok, számolom vissza a napokat, és persze próbálok többet aludni, mert az elmúlt időszakban nem nagyon sikerült

- mondta el a műsorvezetőnő, aki Istenes Bencével fogja köszönteni húsvéthétfőn a nézőket.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Csatorna váltáskor belenéztem a Mokkába, és megdöbbentem, hogy Demcsáknak olyan furcsán fel van puffadva az arca. Egy totalis alkoholista latszatát kelti. Demcsák Zsuzsa újra szerelmes, legalábbis ezt pletykálják a TV2 székházában. Állítólagos új párja, Gábor ugyanis szintén a TV2 kanálisnál dolgozik. Gábor néha nála alszik, még nem biztos, hogy egy pár lennének...Szexelni és egy párnak lenni nem ugyanaz. Úgy látszik nagyon leterheli/telibetölti új párja Demcsákot és nem ér be a reggeli Mokkához, kell az új erő Mádai Vivien személyében.
volvós
Azt mondja a Vivien :
"...hogy bent alszom a TV2-ben, mert szerintem ezt a pár óra alvást ott is meg tudnánk oldani..."
Másodállásban a franciaágyon...és addig a babára vigyáz a babysitter...celebtempo...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.