Hatalmas balhé kerekedett a népszerű rádiós és a lovas színház igazgatója közt. Bochkor Gábor komoly vádat vágott Pintér Tibor fejéhez, aki bocsánatkérést követel.

A Music FM műsorvezetője alaposan beleszállt Pintérbe, aki vállalja, hogy egyedülállóként most aktívan ismerkedik. A színésznek az még nem is fájt, hogy a rádiósok azon poénkodnak, a most érettségiző lányának barátnőire fáj a foga. Amellett azonban már nem ment el szó nélkül, hogy Bochkorék szerint nőket zaklat.

Bochkor szerint nőket zaklat Pintér Tibor

Bocsiék a csütörtök reggeli adásban árulták el, telefonált nekik egy hallgatójuk felesége, aki szerint Pintér annak ellenére próbálta őt felszedni a februári Story-gálán, hogy tudta, férjnél van. Sőt, a színész nem fogadta el a nemet.

Pintér Tibor nagyon kiakadt a történet hallatán:

Soha senkit nem zaklattam! Nem csak azért, mert volt gyerekszobám és helyén van az értékrendem, de szükségem sincs rá, és nem is volt soha. A gálán sem tettem ilyet, bárki is állítja az ellenkezőjét. Lehet, hogy valaki így szeretné magára felhívni a figyelmet, érdekes módon fejezi ki a csodálatát

– dühöngött Pintér, akinek az is fáj, hogy Bochkor és műsorvezetőtársa nem kérdezték meg őt, mint a történetben érintett másik felet.

Napok óta beszéltek rólam Bocsiék, amellyel idáig semmi bajom nem volt, hiszen értem a viccet. De van egy határ, és azt hiszem, Bochkorék ezt átlépték. Szeretnék elégtételt kapni ezért! Például beszélhetnek arról, milyen sikeres a Nemzeti Lovasszínház

- jelentette ki.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Veleda
A művész úrnak nem ártana nagyon odafigyelnie, hogy mit írogat és miket nyilatkozik. Könnyen ellene lehet fordítani. A célozgatása a 20 éves lányokra, elég egyértelműen őt a nőcsábász szerepkörben mutatta be.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.