Benjamin Davidnek elege lett a müncheni dugókból és tömegközlekedésből. Eléggé irigyeljük a megoldását.

Benjamin David Münchenben él, és besokallt a tömegközlekedéstől, meg a munkájába vezető autópályán állandósult dugóktól. Mivel van olyan szerencsés, hogy a városon átvezető Isar folyó közelében van mind a lakó-, mind a munkahelye, úgy döntött, a két pont közt a legrövidebb egyenesként az úszást választja munkába járáshoz – számolt be róla a BBC

Ezt azóta olyan komolyan csinálja, hogy nemcsak nyáron, de enyhébb téli napokon is simán a vízbe merészkedik. Van egy profi kis vízálló táskája, amibe a ruháján kívül a telefonját és a laptopját is nyugodt szívvel belecsomagolhatja, mert lezárás után nemcsak nem ázik el, de egyfajta légzsákként is védi a törékeny értékeket. Gumiszandálban és rövidnadrágban ússza le a napi 2 kilométeres távot, télen neoprén ruhában teszi meg ugyanezt, de persze mindig gondosan informálódik előtte az aznapi vízszintről, a vízhőmérsékletről, valamint az áramlatokról.

De a legjobb az egészben, hogy ezzel nem valami őrült, magányos csodabogár: mint mondja, egyre többen követik a példáját, valóságos mozgalommá kezd terebélyesedni a kezdeményezése.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.