Közel az ötvenhez is eszméletlenül jól néz ki Geszler Dorottya, aki korábban többek között a Telemázli, az 1994-es táncdalfesztivál, az 1994-es Eurovíziós Dalfesztivál és a 2007-es Miss Universe Hungary műsorvezetője volt.

A műsorvezetőnő Instagramon osztott meg egy dögös képet feszes idomairól. Bátran kijelenthetjük, hogy sok huszonéves is megirigyelhetné Dorottya testét:

Ez pedig májusban készült a Balatonnál:

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
De a fejerol mar nem mer egy kozelit adni...
Annyira utalok mar erre az oldalra jonni, mert a "hirek" 85 %-ban allandoan pucer bigeket seggeket, melleket tolnak a kepembe, a viseloik idiota szokasaival egyutt.
NEM VAGYOK RA KIVANCSI, nem ferfi vagyok, hanem NO, aki nagyon jol tudja, hogy a szepseg - akarmennyire is forszirozzak - az eletkorral megvaltozik, esetleg elmulik, de ez a sok felfujt/lottyadt bringa 60 eves korara mar a sarkon fog keregetni, vagy mint mefveanyo, minden honapban fizetni fog valamelyik bulvarlapnak, hogy kapja le ot majdnem meztelenul a sajat medencejeben, mert mar nem beszelnek eleget rola.
Unom, utalom, es kikerem magamnak, Propeller, hogy ilyenekkel szorakoztatod a kommenteloidet!
Szegyelld magad, ha nem vagy kepes mast betenni, csak orban gyarapodasat, vagy ezeket a repedtsarku kurvakat.
szep napot
@karma1: Ne legy irigy, biztos te jobb sutiket csinalsz mint o. Orulj annak.
karma1
@szep napot: Nem vagyok irigy, hidd el, klasszul orexem... :o))) Es tenyleg fincsi sutiket csinalok - megtanultam meg gluten- es cukormenteseket is sutni a ferjem miatt...:o)))
Tudom, Geszler Dorottya nagyon felkapott volt egy idoben - ez mind OK. De jojjenek a fiatalok, mert az esztetikum is kell az emberi szemnek...:o))
Ne feledd: a TV a szem ragogumija!
(Vagyis nem mindegy, hogy esztetikailag mit kapsz nap mint nap az arcodba, fomusoridoben...:o))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.