Ellophattak egy értékes macskát Szigetszentmiklósról, a gazdája attól tart, hogy illegális állatkereskedők lophatták el. 

Péntek óta keresi a hároméves brit kék kandúrt, Tequilát a gazdája, aki attól tart, hogy illegális állatkereskedők lophatták el az értékes macskát. 

Mint a TV2-nek elmondta, Tequila sosem volt szökős a macska, ám pénteken ők elmentek strandolni a kutyákkal együtt, míg a kandúr egyedül maradt otthon. Mire hazaértek, már nem volt sehol. 

Tequila öccse egyébként több rangos versenyt is megnyert már. 

Ezen a Facebook-oldalon – mely Connoré, a kutyáé – lehet kapcsolatot tartani a macsek gazdáival és bekapcsolódni a keresésbe.

 

(Címlapi kép: TV2)

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

maci0427
Itt valami nagyon nem kerek ! Tequila egy gyönyörű és igen magas árra értékelt cica ! Elmentek a kutyával és a cica az udvaron maradt, mert ott is van egy kis helye és ott is szeret lenni ! De egy ilyen nagy értékű macskát,ha az udvar nem biztonságos, akkor illene bezárni a lakásba, ha elmennek otthonról ! A cica nem megy ki állítólag az udvarról az utcára...! Ha nem vagyunk otthon,a macskánkat mi is bezárjuk ! Akkor ezek szerint bemásztak a kerítésen-kapun át az udvarra és elrabolták a macskát ! Komolyan nem értem...,milyen biztonsági rendszer van náluk ? Így vigyáznak egy akkora értéket képviselő macskára ? Gondolom,hogy mások is tudhattak erről !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.