Egy Stephanie nevű texasi nőt azért rúgtak ki a munkahelyéről, mert romantikus, boudoir stílusú fotókat készíttetett párjával, Arrynnel.

Forrás: Nuus
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Ha ez a ""romantika"", akkor meg is érdemli. A boudoir (magyarul budoár) pedig hálószobát jelent. Sehol egy hálószoba.
Nem azért rúgták ki, mert ilyen képet csináltatott, hanem mert közszemlére tette. Ha ezeket saját célra készítteti, senkinek semmi köze. A cégnek (szerintem) van némi joga abba beleszólni, hogy egy alkalmazottja milyen képekkel szerepel a nagy nyilvánosság előtt. Hiszen az visszaüthet a cégre is. A cégnek is van, lehet renoméja, ha már budoárja nincsen.
Ugyanez a véleményem a telefonokkal készített és onnan lenyúlt képekről is. Ha nem akarom közszemlére tenni, akkor vagy nem csinálom meg vagy fényképezőgéppel teszem, amit nem lehet így meghekkelni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
@namihami: Az utolsó mondattal teljesen egyetértek ))))))))))))
De én mindig a vékony lányokat szerettem DDDDDDDDDDDDD
papa.49
@Horizont: Az én nejem mikor esküdtünk 36 kg. volt, mostanra elérte a 62 kilót, 4 gyermek után ...
namihami
@Horizont: @papa.49: Na látjátok. Ezért jó, ha a párok látása, az együtt töltött évekkel arányosan romlik. Mi is pont olyannak látjuk egymást, mint 35 éve.
Persze egymáson kivül mindenki öregszik és hízik vagy fogy, csak mi ketten vagyunk pont olyan szépek, mint az első szerelmes pillantásunk idején.
(x) --ez egy fizetett hirdetés, mernék én mást írni. Itt áll a hátam mögött...
namihami
@papa.49: Milyen magas a Mama? Mert számomra nem a 62 tűnik soknak, hanem a 36 volt kevés. Az enyém 160 cm magas. 53 kg volt, most 61 (Ő csak 59-et mond.)
4 gyerek után? Karcsú, mint a nádszál.
Nagyobb gond, hogy a terhességei alatt együtt híztunk és amíg Ő elhagyta a nagyját, nekem bizony maradt belőle. Ezt tették a terhességeink.
papa.49
@namihami: Valamikor a kor hajnalán 156 cm volt, hát mára már az is csökkent kissé...
Olyan vékony csaj volt, hogy a combját átértem két kézzel, mikor az első fiuk született 41 kiló volt igaz a baba csak 1.6 kg, mert valódi koraszülött volt ...
Aztán minden gyermek után kicsi maradt rajta, de igazán csak a leány után lett ,,súlyosabb,, akkor már 51-52 kg is volt...
Az is igaz a számomra most is olyan mint mikor esküdtünk 47 éve ...
papa.49
@Horizont: Itt írtam fent le a dolgokat, ehhez tedd hozzá én akkor voltam 85 kiló, és 181 cm magas...
De a számomra mindig olyan maradt mint akkor volt...
,, Fekete hajú kis gimnazista voltál,, biztos ismered ...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.