A Weinstein-ügy farvizén egyre több minden derül ki az amerikai filmes világról. Most egy színész állt elő azzal, hogy 1986-ban Kevin Spacey zaklatta szexuálisan. Spacey a Twitteren kijelentette, hogy eddig biszexuálisnak tartotta magát, de mostantól meleg férfiként él tovább. És szörnyen sajnálja az esetet.

Alapjaiban kezdi megrázni a Weinstein-ügy az amerikai filmipart, egyrészt egyre többen állnak elő, hogy zaklatta őket a híres producer, másrészt egyre több más színészről és producerről állítják, hogy ők is zaklattak egyeseket szexuálisan.

A Buzzfeednek Anthony Rapp színész mesélte el, hogy 14 évesen, amikor egy Broadway-darabban szerepelt, az egyik fogadás után Kevin Spacey 26 évesen megpróbálta elcsábítani. Az eset a darabot követő parti után történt Rapp elmondása szerint, mikor Spacey meginvitálta a saját lakására, majd ott az ágyra lökte, és rámászott és fogdosni kezdte. 

Kevin Spacey-t zaklatással vádolták meg – bejelentette, hogy meleg férfiként él innentől

Fotó: wikipedia CC BY 2.0/Flickr/vagueonthehow

Rapp kikerült a szorult helyzetből (egy ideig a fürdőszobába zárkózott be), és elindult haza, ám az ajtóban még Spacey elérte és rákérdezett, hogy tényleg el akar-e menni. Rapp állítása szerint azt felelte, hogy igen. 

Kevin Spacey-t zaklatással vádolták meg – bejelentette, hogy meleg férfiként él innentől

Fotó: wikipedia CC BY 2.0/Maryland GovPics

Az eset még 1986-ban történt, később Rapp, miután Spacey-t egyre több filmben látta, egyre több embernek mesélte el a sztorit, de senki nem akart ezzel foglalkozni. 

Kevin Spacey a Twitteren jelentetett meg választ, mint írta, az esetre nem emlékszik, de ha úgy történt, ahogy Rapp leírta, akkor a legőszintébben kéri a bocsánatát az illetlen és nagyon részeg tettéért. 

Spacey a Twitterre feltöltött írásában egyben le is rántotta magáról a leplet: bár jó ideje már tartja magát a pletyka, hogy a színész biszexuális lenne, Spacey eddig szinte semmit sem árult el magánéletéről. A mostani írásban azonban kifejtette, nőkkel és férfiakkal is volt kapcsolata, volt, hogy egyszerre, de mostantól meleg férfiként határozza meg magát, amihez először önvizsgálatot fog tartani. 

(Címlapi kép: wikipedia CC BY 2.0/Maryland GovPics)

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

herczeg0210
Előkerül lassan a Földkerekség összes buzija, transzvesztitája, mutogatósa, erőszakolója és mind művész?!
Dr plágium
@herczeg0210: Az ő világukban sűrűbben fordul elő, mert azt hiszik nekik mindent szabad.
terlasz
Nem tudom mire jó ilyen 30 évvel ezelőtti történettel előállni és tönkretenni egy ember életét, karrierjét, amikor nem igazán történt semmi. A notórius zaklatókkal más a helyzet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.