Megrendezték a laposföld-hívők első nemzetközi konferenciáját Amerikában, és pont olyan volt, mint amilyennek hangzik. Valószínűleg erről is a Facebook tehet. November második hétvégéjén rendezték meg az ismert világ egyik legbutább eseményét az Egyesült Államokban, Észak-Karolinában. Ez volt az első olyan konferencia, ahol tényleg olyan emberek gyűltek össze, akik hiszik, hogy a Föld nem gömbölyű, hanem lapos. Az itt összegyűlt emberek - akik fejenként 26-66 ezer forint közötti összeget fizettek ki a jegyért - többsége csak néhány éve, általában a közösségi oldalakon található hazugságok miatt csatlakozott a mozgalomhoz, és intett búcsút az ún. valódi tudománynak.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Mielőtt nekiállnánk röhécselni a bornírtságukon. Nézzük magunkba és rá kell jönnünk, hogy kicsiny hazánkban a derék politikusok és a vakhitű birkáik még ennél is sokkalta hülyébbek! =))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
Mielőtt nekiállnánk röhécselni a bornírtságukon. Nézzük magunkba és rá kell jönnünk, hogy kicsiny hazánkban a derék politikusok és a vakhitű birkáik még ennél is sokkalta hülyébbek! =))
karma1
@RonaGyuri: Arrol nem is beszelve, hogy bolcs nepunk kurvara fel a pirezektol (is)... (Akik tudvalevoen a laposfoldon elnek, csak epp a masik oldalan,...;o)))))
Yoda69
Remek hely lenne a magyar birkak szamara.
RonaGyuri
@karma1: ez jó (főleg a földrajzi helyzeted még pikánsá is teszi), ezt - utólagos engedelmeddel - terjeszteni fogom, mármint a laposföld tólsó oldalán -t
Pálinkás Pál
@karma1: Ez csúsztatás...a "pirézektől" ez egybites emberek "félnek"...és az a bizonyos felmérés nem véletlenül közöttük zajlott!!Talán hallottál már irányított szondázásról...ahol az eredmény érdekében gondosan kiválasztják a célcsoportot...Tudod ,mint a fidesz népszerűsége,azt sem az utcán kérdezik!!!
karma1
@Pálinkás Pál: Persze hogy hallottam,...:o) Szedrintem minden fidesz-folenyrol szolo felmerest a Rozsadombon meg Kutvolgyben csinalnak, na meg Felcsuton...:o)))Nana', hogy ott messze magasan all a fidesz,... Bar lattam olyan riportot Felcsutrol, ahol egy idosebb bacsi egyaltalan nem orult sem orbannak, sem a futyisznek...
Nessy
Egyik másik kormány info még ezeken is túltesz! Már ami a mondanivalójuk valóság tartalmát illeti.
karma1
@RonaGyuri: Nahat, Te aztan gondolatolvaso vagy!...:o)) Pont erre (is) akartam celozni,... Emlekszel, hogy Cseke Laszlo hogy vezette fel az ausztral zeneszeket, a Bee Gees-t? "Es egy uj egyuttes az ELLENLABASOK foldjerol!...:"
Mindenesetre elegge kapaszkodnom kell, az mar biztos...:o))) (Ja, a viz TENYLEG az ellenkezo iranyban forog a lefolyoban!...:o)))) Van visszafele jaro falioram is,...:o)))
RonaGyuri
@karma1: illik tudni, lévén igen sok fizikát is tanultam: Coriolis-erő !!
RonaGyuri
@Pálinkás Pál: teljes mértékben igazad van, hogy az egybítesek félnek, de a helyzet az, hogy ők az aktív többség! =))
karma1
@Pálinkás Pál: Bocsi, en nem Rolad beszeltem, amikor a pirezeket emlegettem,... Es sajnos RonaGyurinak van igaza,... Rengeteg az egybites, es nemcsak a nyugdijasok koreben...:o((( Ezekkel nem is tudom, mit lehetne kezdeniuk a partoknak, hogyan tudnak oket megnyerni a kormanyvaltasra...:o(((
RonaGyuri
@RonaGyuri:@karma1: ad coriolis erő, most hogy beszélünk róla ugrott be egy 60/70-es évek beli külkeres story, mikor valami gépet adtak el úgy dél-Amerikában, hogy nem vették figyelembe! =))
papa.49
Szerintem meg megint nyitva maradt a kapu a diliházban ))))))))))
Pöpec
"Az itt összegyűlt emberek - akik fejenként 26-66 ezer forint közötti összeget fizettek ki a jegyért"
Jut eszembe:
"Erkölcsileg megengedhetetlen megengedni, hogy a balekoknál maradjon a pénz."
A rendező a fidesz testvérszervezete, konkrétan matolcsy rokona.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.