A bocsánatkérés nem lett olyan erős, mint a már azóta törölt trágár poszt.

Facebook-oldalán kért ország-világ előtt elnézést Tolvai Reni. Az énekesnő a Dalból való kiesése után angolul káromkodva dühöngött és vérig sértődött Schell Judit kritikáin. Bocsánatkérésében most azt írja, hogy nem akart megbántani senkit, de biztos benne, hogy nem is bántódott meg senki a beszólása után. 

Reni kedd délután közösségi oldalán azt írta:

Sziasztok, reagálni szeretnek a cikkekre, amik megjelentek. Én senkit nem akartam megbántani és biztos vagyok benne hogy nem is bántódott meg senki sem a köhögős gifen sem a “fuck you back”en , viccnek szántam . Az hogy “elviharzott a stúdióból” azt mondjuk nem értem, mert ott voltam végig az öltözőben, pakoltam össze a cuccaim és átöltöztem, nem zártam magamra az ajtót hanem tárva nyitva volt és 40 ember volt meg rajtam kívül ott. Az, hogy nem adtam interjút az azért volt, mert nem tudtam mit mondani, neked is rosszul esne ha a te munkádat amibe mindened belerakod és megszakadsz, nincs úgy értékelve, ahogyan te elképzelted. Nem vagyok megsértődve, ahogyan látom, hogy írják rólam, hanem csalódott vagyok, mert nagyon akartam ezt az egészet és fájt nagyon, hogy nem tetszett, de ezzel te is így lennel ebben biztos vagyok.

Szóval elnézést, ha bárkinek is rosszul esett, nem ez volt a cél.

Köszönöm mindenkinek, aki támogatott, csodalatos egy hónap volt

Az ügy előzménye – ahogy azt korábban megírtuk - hogy szombat este Tolvai Reni Crack My Code című dala után Schell Judit mondta el elsőként a zsűriből a véleményét.

Kicsit olyan, mint amikor a farsangon nem tudtam eldönteni, hogy minek öltözzek, amerikai popsztárnak, távol-keleti gésának, vagy rizsszedő asszonynak

- mondta a színésznő, aki egy kisebb köhögőroham után, Tolvai tánctudását minősítette.

A nagyváradi énekesnő kiesése után közösségi oldalán adott hangot dühének, és A Dal felvételéből kivágta Schell Judit köhögőrohamát, és megosztotta azt az Instagram oldalán.

„Ha „fuck me” van akkor „fuck you back” – azaz, ha én ba***am meg, akkor te is ba** meg!

- írta Reni.

Az énekesnő nem sokkal ezután törölte a személyeskedő posztját közösségi oldaláról.

Forrás: Facebook

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
Reni! Nem gondolod, hogy kínos ez a bocsánat kérő szöveged? Régi római mondás: " Stultus es qui facta infecta facere vebis cupias" Azaz: "Ostoba vagy,ha szavakkal akarod meg nem történtté tenni, ami már megtörtént" Mert bizony vérig sértettél egy nálad különb művész az ostova angol böfögéseddel, Szégyelld magad!
ila51
@silber13: mosakodna már , miután elolvasta a sok " rajongó " kommenteléseit .
ittott
Mit vártok tőle. egy magyarul,beszélő bocskoros román kurva, aki testvérei szavazatával trollkodta be magát a győzelembe. Azóta is árulja testét. mert a hangját nem halljuk. Csak így obszcén módon.
papa.49
Ez már az ,,eső után köpönyeg,, esete ..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.