Az Una Mujer Fantástica (Egy fantasztikus nő) című chilei alkotás kapta a legjobb idegen nyelvű filmnek járó Oscar-díjat helyi idő szerint vasárnap Los Angelesben.

Sebastián Lelio drámája mellett Enyedi Ildikó Testről és lélekről című műve, valamint a Szeretet nélkül című orosz, A négyzet című svéd és a The Insult című libanoni film volt versenyben az elismerésért.

Chilei film először nyert ebben a kategóriában.

A Testről és lélekről nem kapott Oscart, a chilei film lett a befutó

A Három óriásplakát Ebbing határában című filmért Frances McDormand nyerte el a legjobb női főszereplőnek járó elismerést vasárnap este a 90. Oscar-díjátadó gálán.

A legsötétebb óra című filmben Winston Churchill megformálásáért Gary Oldman kapta a legjobb férfi főszereplőnek járó elismerést.

(További részletek rövidesen az oldalon)

(MTI)

Cikk- és címlapkép: MTI/AP/Invision/Danny Moloshok

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
@papa.49: 4cdn.hu/kraken/image/upload/s--g69WV0y3--/w_1160/6qBUnOzpofHtCG9Js.jpeg
4cdn.hu/kraken/image/upload/s--DpP3hMc1--/w_1160/72XvYBjUTEPjCk9Vs.png
Közölni szeretném: a Vajna házaspárt összehozta az Oscar-gála, nahálistennek. És ha már a parókakészítő kaszinócsászár úr szóba került, mindenképpen gratuláció jár neki is. Mészáros Lőrinc után őt tartják a második legkorruptabb magyarnak egy, a Závecz Research által készített közvélemény-kutatás szerint. A harmadik helyet Tiborcz István érdemelte ki, őt Rogán Antal és Simicska Lajos követi. Azt most hagyjuk, hogy kinek lenne még helye feltétlenül ezen a listán, a felmérésnek az a legtragikusabb tanulsága, hogy bár az emberek nagy része elítéli a korrupciót, nagyjából belefásultak a témába. Bár a megkérdezettek 79 százaléka szerint szükség volna FÜGGETLEN korrupcióellenes ügyészségre, bár sokak számára tiszta és nyilvánvaló, hogy a magyar kormányhoz közel álló vállalkozók, illetve maguk a kormány tagjai valamilyen módon érintettek a bűzös, rohadt korrupcióban, a Fidesz még mindig nem a parlamenti küszöböt fejeli alulról, hanem. Ez a helyzet, még akkor is, ha valami elkezdődött.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
Én megvárom a Karma hozzászólását mert ezek a képek már régebben készültek !!!
Egyáltalán a szörcsögő vénmajom beléphet Amerikába ???
terlasz
Enyedi filmje nekem jobban bejött, de nem várhatjuk el, hogy zsinórban 3-szor nyerjen Oszkárt magyar film.
Eladott Ország
@nyanya001: március 5., 11:01, Régen volt már a luvnyával, hiányzott neki a köptetés. A köptetőt lefekvés előtt bevenni Timinek, mert a nagyapó nem tud nyugodtan aludni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.