Lassan félmillióan nézték már meg egy internetes pornóoldalon a Vörös veréb című film szexjeleneteit, amelyekben Miller Dávid is meztelenül látható.

A Jennifer Lawrence főszereplésében készült Vörös veréb című film nincs híján a pikáns jeleneteknek. Az Oscar-díjas színésznő mellett, többek között Miller Zoltán és Ullmann Mónika 21 éves fia, Miller Dávid is meztelenül szerepel. Ezek a jelenetek pedig most felkerültek egy pornóoldalra.

A magyar színész nem lehet túl boldog, hiszen korábban elmondta, nehéz feladat volt számára, hogy a forgatáson, több tucat ember előtt kellett meztelenre vetkőznie, ráadásul intim jelenetét fél napig forgatták. Most pedig az eredeti környezetből kiemelve is bárki láthatja a jelenetet.

Címlapkép: Youtube/Forum Hungary

(bors.hu)

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

NaponTamas
@wagabund:még hogy nem boldog az oké...megértem. Én sem minden melómat boldogan végzem el,de manapság sima ügy egy színésztől ,hogy meztelenül veszik fel...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
NaponTamas
@wagabund:még hogy nem boldog az oké...megértem. Én sem minden melómat boldogan végzem el,de manapság sima ügy egy színésztől ,hogy meztelenül veszik fel...
namihami
@wagabund: @NaponTamas: És arról már szó essék, hogy szinésznek lenni nem kötelező. Egyik mögött se áll fegyveres katona, hogy kényszerítse. El lehet menni egy gyárba dolgozni.
Jaaaa, hogy az strapásabb és főleg kevesebbet hoz a konyhára? Valamit valamiért.
És egy pornófilm jelenete nyomokban nem egyezik meg egy mozifilm szexjelenetével. Ha igen, akkor az már nem mozifilm...
cirip
Színházi előadáson is előfordult máe meztelenség.
wagabund
@cirip: mint volt szerencsénk látni.. sőt a (kétgyermekes)művésznő két pasit recskázott egyszerre...
cirip
@namihami: Miért hiszi mindenki, hogy a színészi pálya (főleg a sokat foglalkoztatott, főszerepeket is játszóké- nem strapás.Az egyik legnehezebb pálya, fizikailag, lelkileg, idegileg. És, hogy a gyári munka kevesebbet fizet? MInt egy átlagos színészé? Ez sem igaz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.