Galambos Lajos büntetőügye jó ideje húzódik, az áram-, gáz-, vízlopási ügy tárgyalását legutóbb is elhalasztották: legközelebb májusban kell megjelennie a bíróságon a mulatós zene királyának.

Államilag védett személyekről készített felvételei vannak Lagzi Lajcsinak

Lagzi Lajcsi most a Frizbi műsorának vendége volt, ahol Hajdú Péternek adott hosszú interjúban többször hangoztatta ártatlanságát, illetve arról is beszélt, mennyire nehezen viselte, amikor előzetes letartóztatásban volt. Szerinte azért került előzetesbe, hogy hermetikusan elzárják a családjától, hátha mond valamit. Ez a valami pedig nem feltétlenül az illegális közműbekötésekkel volt kapcsolatos, legalábbis ezt sejtette Lajcsi, aki szerint volt, hogy megkeresték a börtönben, információkat kértek tőle, de részletekről – államtitokra hivatkozva – nem beszélhetett – írja az ATV.hu.

Az információkért cserébe – állítása szerint – azt ajánlották, hogy karácsonyra hazamehet.

Hajdú ekkor ismételten rákérdezett, miféle információk birtokában lehet, mire a zenész nagy nehezen elárult annyit, hogy abban a lakóparkban, ahol az irodája volt, biztonsági kamerák voltak felszerelve. „Amik mindent rögzítettek” – mondta, hozzátéve: a kamerák elsősorban a lakók biztonságát szolgálták.

„Két nagyon fontos, államilag védett személy lakott abban a lakóparkban. árulta el, de azt is megmondta: nem adta ki senkinek a felvételeket, pedig az előzetesben elgondolkodott rajta, hogy mi az, amit el lehet mondani, mi az, amit nem.

Lajcsi a műsorban arról is beszélt, hogy az igazság kiderül, így emelt fővel távozik majd a tárgyalóteremből. A kastélyát eladja, ahonnan a rendőrök elvitték: ez milliárdokat ér, és állítólag vevő is van rá.

(via Blikk.hu)

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cicamama55
Valamelyik nap megjelent, hogy valaki titokzatos személy, Lajcsi minden tartozását kifizette...Ugye milyen szépen kikerekednek a dolgok?!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pálinkafőző Rézüst
@Cicamama55: és vajh mit fizettek ki, ha nem volt sáros???
cikicakk55
@Pálinkafőző Rézüst: Na ez az egyik,ami nekem is eszembe ötlött. annyira tiltakozik az áram és gázlopás ellen,hogy ha igaz lenne és bizonyítani is tudná,akkor az állam tartozna neki több millió forinttal az ártatlan meghurcoltatásért. Szerintem ha tényleg ártatlan lenne,akkor nem húzódna a per már évek óta. Itt inkább már csak azon megy a vita,hogy mennyi az annyi? Hány év alatt,hány millió,vagy milliárd forint maradt Lajcsink bukszájában.A másik ami eszembe jutott,hogy ha valaki kifizette az okozott kárt,akkor már nem is bűnös áram és gáz lopásban? megtérítette amit ellopott és egyből büntetlen előéletű lett? Miért kell kihangsúlyoznia,hogy mennyit ért a csodapalota? Maradna inkább csendben,mert bár milyen szépen is tudott trombitálni,bár mennyire is tele volt a naptára előre hónapokra,milliárdokat akkor sem tudott becsületesen összespórolni. Ne felejtsük,hogy csak a kastély és a berendezése volt milliárdos értékű.Azon kívül az életmódjuk az a luxus,amiben éltek,az sem két fillérbe került. Lajcsi jobban tenné ha inkább csendben maradna és nem hajdúnál magyarázná a bizonyítványát.Nekem nem hiteles,bár én sosem voltam a rajongója.
wagabund
@Pálinkafőző Rézüst: ez a nap kérdése..

:-)
terlasz
Vajon az energialopási ügybe hogy kerül az államtitok? Érdemes lenne erre is figyelnünk, mielőtt a bíróság helyett ítéletet hozunk.
nusika
...ez azért érdekes...minden gazdag embernek vannak olyan személyek, akik kölcsönt adnak a 100 milliós építkezéshez, családi kölcsönök az adóbevallásnál, gazdag rokonok segítsége...és a milliók utáni adózásról egy szó sincs...érdekes országban élünk... én egy 1440 ft-os számla miatt ügyvédi felszólítást kaptam a díjbeszedőtől, (csatornadíj), amit végül a cég megtalálta a befizetést, mert ha nem fizetem ki, foglalnak!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.