A humorista-zenész a mindent körülvevő pénzről szóló német dalról készített egy magyar verziót. 

Galla Miklós amellett, hogy humorista, ír és zenél is: a GM49-nek a zene- és szövegszerzője, amellyel mostanában ismét színpadra áll. De most egy önálló anyaggal jelentkezett.

Galla a számot a Facebook-oldalán is megosztotta, amelyhez ezt írta: 

„Itt a legújabb animációs videóm. A pénz a legfőbb úr. Azért énekelek benne egy kicsit németül, mert eredetileg ez egy német dal. Magyarítottam, feldolgoztam.”

Címlapkép: YouTube/GrundRecords

Sport - 2019. February 4., 06:13
NFL: bajnok a New England
Itthon - 2019. February 3., 19:33
Borult, szeles idővel indul a hét

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

durbincs
na ennek már megint igaza van ? Ha Ha Ha
Szeparepa2
Szerintem neki is csak gyakorlatilag pénzre volt szüksége, ezért csinálta ezt az igénytelen szemetet, amit ezren elmondtak már ezerfelé, ezerféleképp, ezerszer... Zeneileg nulla, de látszik, hogy nem is akarta túl igényesre, de a szöveg sem egy nagy szám, hanem közhelyes átlag primitív vers... A klip gyomorforgató.. nem is értem miért élvezi ennyire mutogatni a kritikán aluli testét.. azaz persze értem, polgárpukkasztó poénnak szánja tán, de NEM AZ sajnos, inkább csak elsőre pusztító igénytelenkedés... Nyilván mivel Galla mint humorista művészete zsigerből igényes, ezért nem tud rosszat csinálni, legalábbis annak aki szereti ezt a műfajt és főleg őt; és szerintem még ha akarna sem tudna egy szint alá menni és nyilván nem is akar és ezzel sem akart, de alámerült, a határait pedzegetve. Vajon mi a célja, van-e valóban célja, azon kívül, hogy kattintást és ezzel PÉNZT szerezzen? Nem tudom. Talán igen, talán ez is egy görbe tükör nekünk, aminek a mélyére kell nézni és első blikkre nem is látszik a mélységében elrejtett titokzatos manna. Galla bölcs, érett zseni és vicces művész. A stílus amúgy vérbeli KFT-Holló színház (ha tetszik Laár pur L'art) jellegű, egyszerű retro szintipopos alap, lényegében mindegy milyen, szintén retro torz vokálrefrén, mafla szöveg... Biztos, hogy akármilyennek tűnik elsőre, kicsit még ízlelgetni emésztgetni érdemes, mint mindent ami Hollóék boszorkánykonyhájából ered. Hisz még ha nem is értjük, biztos hogy akar vele valami mélyebbet is üzenni és tanítani. Abban viszont nem vagyok soha biztos hogy a szándéknál tovább is mindig eljut-e; azaz átjön-e az az üzenet objektíve, vagy marad részéről szubjektív örömzene, amitől a közönség meg vért izzad mire végig szenvedi...Ezt ki-ki maga dönti el és épp ez már maga eleve mégiscsak jó ebben az egyedi irányzatban, amit más nem is tud nemhogy így, de sehogy sem csinálni nálunk; ami mellesleg ugyebár a Python-éktől ered, őket másolták eleinte, de rég más úton járnak, hiszen azért az itten annyira nem ül

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok