Villámlátogatást tett Budapesten Hosszú Katinka. Beszélt arról is, mi lesz a házasságával. Szavaiból arra lehet következtetni, valóban férje, Shane Tusup agresszív stílusából lehetett elege.

Három hét után hazatért Amerikából Katinka. A háromszoros olimpiai bajnok úszó és férje távollétében a klub válsághelyzetbe került. Meg kellett nyugtatnia az Iron Aquaticsban úszó gyerekek szüleit – írja a Bors.

Hosszú: kicsi az esélye, hogy Tusup visszatér

A szülőkkel viccelődött eleinte, nyoma sem volt annak, hogy válságban lenne a magánélete vagy hogy az évek alatt felépített birodalmát súlyos repedések feszítenék. Ahogy több szülő is jellemezte lapunknak, kiegyensúlyozott volt, mintha a közelgő válásra már felkészült volna. Mivel ő volt, aki félrelépett, vélhetően jóval nyugodtabb, mint Shane, akiről kiderült, talán soha nem tér vissza Magyarországra.

Egyelőre nem tudom megmondani, visszatér-e valaha is Shane. Én azon vagyok, hogy továbbra is ő vigye a szakmai munkát, ő foglalkozzon a kicsikkel, én pedig egy másik edzővel készülök a tokiói olimpiára. De ez nem ilyen egyszerű, egy hó­nap­ja nem érem el, nem reagál a hívásaimra, leveleimre. Kevés esélyt látok arra, hogy újra Ma­gyarországra jöjjön Shane – mondta az úszónő.

(Bors)

Cikk- és címlapkép: MTI/EPA/Lars Möller

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.