A színész már évek óta nem tartja a kapcsolatot Abigail Hopkinsszal, és ezúttal kiderült, miért zuhant a szakadékba kapcsolatuk.

A világsztárt megkérdezték egy interjúban, hogy született-e unokája, de ő azt felelte, nem tudja, illetve még ezt is hozzá tette:

„Az emberek szakítanak. Családok szétszakadnak, te pedig csak haladsz az életben. Néhányan döntéseket hoznak, ami engem nem érdekel”

– mondta a színész.

Egy frissebb interjúban pedig így fogalmazott: „Tudjátok, mindent megtettem, amit tudtam, de ha valaki nem akar az életem része lenni, rendben van. Csinálja azt amit akar. Remélem, hogy jólvan, de ennyi. Nem akarok beszélni róla. Azok a dolgok véget értek” – mondta.

„Senkit nem hibáztatok. Az emberek azt csinálnak, amit akarnak. Nem értem ezt, és nem zavar. Nem tölthetem az időmet azzal, hogy emiatt aggódok. Nem vagyok hideg, csak arra gondolok, hogy ó igen, ennek így kell lennie” – folytatta Hopkins.

Évtizedek óta nem beszél lányával Antonhy Hopkins

A Mirror forrásai szerint a színész lánya, Abigail Hopkins nagyon zaklatott lesz apja szívtelen szavaitól. A 48 éves Hopkins lánya 2006-ban adott egy interjút a The Telegraph-nak, ahol ő is édesapjával való kapcsolatáról beszélt: „Találkoznék vele, de lehet, hogy csak egyszer egy évben.” Édesapja legfrissebb nyilatkozataira egyenlőre még nem reagált.

Cikk- és címlapkép: ANDREW STUART / AFP

(tv2.hu, mirror.co.uk)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.