Közös gyermekük elhelyezéséről kellett volna kiegyezniük, de nem jött össze.

A Blikk értesülései szerint nem sikerült sem a láthatósról, sem pedig a gyermektartásról megegyeznie Hódi Pamelának és Berki Krisztiánnak, így az egykori sztárpár gyeremekelhelyezési perben keresi az igazát. 

Nem sikerült megegyezniük, indul a per Hódi Pamela és Berki Krisztián közt

Fotó: YouTube/TV2

A lap szerint eddig közös volt a felügyelete a kislányuknak, pár napot az apjánál és annak új barátnőjénél töltött hetente, a többi időben az anyjánál volt.

"A magánóvodát eddig Krisztián fizette, információnk szerint Pamela szeretné, ha ez így maradna, ám a költségeken, amely az esetleges gyerektartás összegével együtt százezres tételre rúghat, már nem tudtak megegyezni" – olvasható a cikkben.

Az ügyvédeinkkel együtt próbáltunk leülni és megbeszélni azokat a dolgokat, amelyekben nem értünk egyet, de Krisztián a legutóbbi két alkalomra már el sem jött. (...) 

A legnagyobb baj, hogy semmiben nem értettünk egyet. Sem abban, milyen arányban osszuk meg Nati láthatását, de az anyagiakban, a gyerektartásban sem. Ezért is fordultam bírósághoz, hogy ők mondják ki, a jövőben, mihez tartsuk magunkat. Bátran állok eléjük! Az nem állapot, hogy Krisztián minden fórumon letiltott, nem tudok vele kommunikálni, és a barátnőjével kell beszélnem a lányom lelki világáról

- állította Pamela a Blikknek.

Berki így van a történettel:

Nemrég vettem Natinak egy dinnyés matracot, azt fújom fel szájjal, hogy mire hazaér az óvodából, tudja használni. Örökre hálás leszek Pamelának, amiért megajándékozott Natival, de nekem csak a lányom boldogsága számít.

Egy ügyvéd szerint az ilyen perek évekig is el tudnak húzódni, ahol a kislány érdekeit kell a leginkább nézni. Pamela azonban nem akar 50-50 százalékos felügyeletet, úgy van vele, akkor inkább neveli egyedül a lányát.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.