Péntek reggel Sebestyén Balázsék felhívták Pintér Tibort, hogy megkérdezzék a Mokkában történt nyilvános balhéról. Nem kellett volna.

Balázsékkal eleinte viccesen beszélgetett Pintér Tibor, akit a múltkori botránya miatt kerestek meg. Mint azt korábban megírtuk, Pintér fiatal barátnője, Friderika egyszerűen káromkodva otthagyta a stúdióban a lovas színészt.

Mádai Vivient és Pachmann Pétert is meglepte az, ahogyan a stúdióban töltött néhány perc alakult, a vége pedig konkrétan botrányba fulladt. Pintér Tenya nyugtatására az akkor már alaposan kikészült Fridi kirohant a stúdióból, közben „hülye f*sznak” nevezte a színészt, mint az látható is a fenti videóban.

Pintér a péntek reggeli rádióműsorban elmondta, hogy nincs ott most vele Bécsben a párja, Friderika, de szeretne valamit tisztázni.

„Valóban van egy húsz évvel fiatalabb barátnőm. Higgyétek el, nem csak a korkülönbség itt a probléma. Az a helyzet, hogy volt már húszévesből nagyon intelligens, és jó szociális érzékenységű barátnőm, na ő nem az. Butaság lenne most itt kamuzni, de meg kell hogy védjem. A legnagyobb értéke ennek a kislánynak az, ami a legnagyobb hibája a XXI. században – remélem hallja –, hogy mocskosul őszinte. Mindent elmond, csak nagyon rosszul kommunikálja ezt. A mai világban, lássuk be, ez a marha nagy őszinteség nem kifizetődő.”

A sok beszéd közben feljött a kérdés, hogy miért is van együtt Fridivel Tenya, ha finoman lebutázta.

„Balázs, nagyon jó kérdés, de lássuk be, neked van egy gyönyörű feleséged, és ehhez gratulálok. Nekem volt két gyönyörű és intelligens feleségem, mindkettővel remek a viszonyom, de nagyon nehéz találni szép, okos, intelligens és érzékeny nőket. Neki pont ettől a nyerseségétől van egy titokzatossága, amitől reménykedek, hogy hátha előjön belőle – de nagyon ritkán jön elő.”

Megvédte Fridit, hogy nem buta, csak ehhez a világhoz nem elég intelligens, és nem elég érzékeny szociálisan, de amúgy például egy Éhezők viadala-típusú kibeszélő show-t építene rá. A párjára sosem mondaná, hogy bunkó, de csak azért, mert nő, és nőkre nem illik ilyen jelzőket használni, mint a férfiakra, de ettől függetlenül, lényegében bunkónak tartja a barátnőjét.

„Balázs, ő ezt tudja magáról, és javítani is akar ezen.”

Tenya szerint nem lesz ebből a reggeli műsorból balhé otthon, mert mindezt a színész naponta elmondja otthon a barátnőjének is.

„Van egy csomó erénye is ennek a kis teremtésnek. Tényleg ne bántsuk már! Fridi nyers, de rettenetesen erős bájjal és erős igazságtartalommal. Rettenetesen ambiciózus, és egyet higgyetek el, ő tényleg nem azért van velem, hogy sztár legyen, mert nem akar az lenni, ebben biztos vagyok. Nem is szereti a csillogást-villogást.”

Az őszinte kapcsolatról hosszan mesélt a színész, és a saját érzékenysége is szóba került, szerinte benne van ebben a kapcsolatban az ellentétek vonzzák egymást is. Mindez kiverte a biztosítékot a hallgatóknál, nagyon megosztotta Balázsék hallgatóit a beszélgetés: az egyik csoport szerint mekkora bunkó, a másik szerint mekkora jó arc Pintér Tibor. Gyakorlatilag a hallgatók ennek menték osztották egymást is.

A teljes adást itt lehet visszahallgatni

(NLCafé)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok

Nagyvilág - 2019. June 26., 05:54
Betiltják az e-cigarettákat
Itthon - 2019. June 26., 05:50
Országszerte kánikula várható