A buli éjszakáján mondta le Curtis a fellépését a székesfehérvári Albabar klubban, erről a Facebookon értesítette rajongóit. A zenész oldalára azonnal több komment is érkezett, amik egyértelműen Curtis drogproblémáira vezetik vissza a lemondást, hiszen Majka is ezért választotta a különválást a rappertől. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

curtis4ker (@curtis4ker) által megosztott bejegyzés,

A fehérvári klubban a bulizók már nagyon várták a rapper koncertjét, így felháborodtak az eset miatt. Sokan Curtis közösségi oldalán kezdtek találgatásokba, hogy vajon mi történhetett a rapperrel.

Kedves Albabar, kedves fehérváriak! Egész nap betegséggel harcoltam, de sajnos ő nyerte a csatát. Megértem és sajnálom a koncertre várókat, de ez nem Albabar és a szervezők hibája. Remélem hamarosan be tudjuk pótolni! Jó bulizást nélkülem

- írja a rapper közösségi oldalán.

Többen arra gyanakodnak, hogy Curtis drogproblémái miatt nem tudott fellépni tegnap este, hiszen Majka is ezért választotta a különválást a rappertől.

A kommentelők többsége Curtis Facebook posztja alatt fejezte ki nemtetszését az eset kapcsán, voltak olyan hozzászólók is, akik nem igen fogták vissza magukat.

Milyen igaza volt a Majkának! Sajnos! De jó volt a buli nélküled is, nem is kellesz oda! Jobbulást a tisztuláshoz!

– írta az egyik kommentelő.

Most hogy nincs Majka, nem kéne minden fellépésen megjelenned, amíg fut a szekér? Ezt eljátszod párszor hogy 30 perccel a buli előtt lemondod még elmegy! De egy év múlva általános iskola suli buliba sem fognak elhívni!!!!

– közölte egy másik.

Igen, hajnali 1 órakor meg bemondták, hogy fél kettőkor fellépsz. Ez az igazi csalódás. Most megmutattad miért is ba..ott ki a Majka

- írta keményebben valaki.

Persze akadtak sokan olyanok is, akik támogatták Curtist, és leírták, hogy tudják mennyit is dolgozik mostanában, és szimplán jobbulást kívántak neki.

Ő is csak egy ember! Lehetnètek picit megèrtőbbek! Ha kedvelitek, kedveljètek ilyenkor is! Ilyenkor úgy szokàs: kívànjatok Jobbulàst! S vàrjàtok a következő talit! Èn így teszek! Mihamarabb legyèl jobban Curtis!!!

- írta egy kedvesebb hozzászóló.

Forrás: Blikk, Zoom

Fotó: Instagram

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kripton
Ez egy kutyaszar az úton. Át kell lépni.

Még van valamicske jelene, de a jövője rémületes.
kripton
@Horizont: Nem. Majka ettől még szar alak marad. Kiadta a barátját. Szakíthatott volna vele valami mázos dumával is.
ila51
@Szeparepa2: egy jobb pillanatban kárpótolja majd őket , mert azt mindenki tudja , hogy a drog jó katalizátor volt a számok sikeréhez , még Majka is

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.