Amikor nem akarsz sokat vacakolni és épp kéznél van egy csirkemell… A csirkemell sütőzacskóban való sütése egyrészt roppant energiatakarékos, legalábbis ami a szakács energiáját illeti, másrészt megvan az az előnye, hogy a sütőzacskó megőrzi a zamatokat, így plusz zsiradék nélkül is ízletes csirkemellet tudunk készíteni, ami nem szárad cipőtalp keménységűre. Csirkemell sütőzacskóban 2 személy részére – hozzávalók 1 csirkemell 1 sütőzacskó só, bors, ízlés szerint egyéb fűszerek, pl. majoranna, piros paprika

Feltöltő: Kiss Betty
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.