A tejszínes csirkemell tésztával avagy chicken Alfredo a neve dacára nem olasz, hanem eredetileg amerikai recept. Nagy előnye, hogy pofonegyszerűen elkészíthető, szinte csak össze kell dobálni az alapanyagokat. (Azért csak szinte, mert menet közben ki kell szedni csirkemellet a főzőléből és szét kell trancsírozni.) A tejszínes csirkemell a tésztával együtt lágy, krémes ízeket képvisel, karakteresebb ízt a sajt tud neki adni. Az eredeti recept szerint parmezánt kell használni, de bármilyen sajttal kiváló egytálétel.
Forrás:
kotkodakonyhaja.hu
Feltöltő: Kiss Betty
Felhasználói tartalom,
A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.
Új hozzászólás