Először a bacont sütjük ropogósra. Felhevítjük az olajat egy serpenyőben, és belefektetjük a baconszeleteket. Lassú tűzön, hogy kiengedje a zsírját, ropogósra sütjük, majd papírtörlőre szedjük. Ha kihűlt, összemorzsoljuk és félretesszük. Leöntjük a zsír nagy részét, kb. 1 evőkanálnyit hagyunk meg. Rádobjuk a hagymát, 2-3 percig pároljuk, majd hozzáadjuk a fokhagymát, és ezzel is pároljuk 1-2 […]
Forrás:
Ízes Élet
RSS tartalom,
A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.
Új hozzászólás