Először a bacont sütjük ropogósra. Felhevítjük az olajat egy serpenyőben, és belefektetjük a baconszeleteket. Lassú tűzön, hogy kiengedje a zsírját, ropogósra sütjük, majd papírtörlőre szedjük. Ha kihűlt, összemorzsoljuk és félretesszük. Leöntjük a zsír nagy részét, kb. 1 evőkanálnyit hagyunk meg. Rádobjuk a hagymát, 2-3 percig pároljuk, majd hozzáadjuk a fokhagymát, és ezzel is pároljuk 1-2 […]

Forrás: Ízes Élet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.