A sztárfocista négy gyerkőcével fotózkodott. Mikulássapkában. 

Cristiano Ronaldo karácsonyi fotója annyira cuki, hogy az már nem ér

Fotó: Facebook

Karácsonykor a hírességek is előszeretettel osztanak meg családi fotókat, ezért ilyen bepillantást nyerhetünk, hogyan is zajlik náluk a karácsony. Cristiano Ronaldo is büszkén posztolt egy fotót, ahol egész családját látni lehet.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Feliz Natal! Merry Christmas!️

Cristiano Ronaldo (@cristiano) által megosztott bejegyzés,

A focistát sokan csak szerencsés genetikájáról ismerik, azonban nem tudják, hogy Cristiano igazából egy odaadó apuka, akinek négy gyermeke van. Az első fia Cristiano Jr., egy béranyától született, ezt követően a sztár tavaly ismét felkért egy béranyát, hogy szüljön neki gyereket, így születtek meg az ikrek Eva és Matteo, viszont a béranya várandósságával egyszerre Christiano barátnője, Georgina Rodriguez is teherbe esett, így pedig megszületett a most 13 hónapos Alana. 

(Glamour)

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
A cikket elolvasva már értem, hogy miért nem felhőtlenül boldog a barátnő.
Powelansa
Szeretnéd megtalálni egy nő egy éjszakát? Látogatás a = = > www.3xDate.top
simmering73
A cikket elolvasva már értem, hogy miért nem felhőtlenül boldog a barátnő.
volvós
Nem lesz gond a család eltartása, még tucat gyereket " gyárthat " ...:-)
tulipan
@durbincs: Te persze hülye vagy? vagy csak szimplán ,s csak így karácsonykor ? Ploestiből ? a bányakecódból, a vederrnyi bányalóvizeletpáleszed mellől?? Shikarii, Csimás kond a narancsos ploestie haverok társasága ellenére?
de ne feledd, ezek a barom barancsos haramiák,szemernyit nem hisznek,és nem is szentimentálisak,s lenyúlnak mindent amihez csak hozzáférnek?
Hisz a Ploesti bányakeconál a Te lehetséges Balatoni-kecód, ablakkal,folyóvízzel,káddal - az neked már Hawaii ?
tulipan
@durbincs: Te persze hülye vagy? tudjuk jól,. csak szimplán ,s csak így karácsonykor ? Ploestiből ? a bányakecódból, a vederrnyi bányalóvizeletpáleszed mellől?? Shikarii, Csimás kond a narancsos ploestie haverok társasága ellenére?
de ne feledd, ezek a barom narancsos haramiák,szemernyit nem hisznek,és nem is szentimentálisak,s lenyúlnak mindent amihez csak hozzáférnek?
Hisz a Ploesti bányakeconál a Te lehetséges Balatoni-kecód, ablakkal,folyóvízzel,káddal - az neked már Hawaii ?Meg lassan jön ,Aranyalkony ? öregek otthona ? de még inkább egy nyomorult elfekvő?
Te sötét retardált bunkó, csonthülye űrtakony, Te különben is egy hiteltelen es jellemtelen szar vagy. Tok mindegy miket okádsz ide, nem szamit.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.