Cukormázas történet egy szerető apáról, aki 30 ezer láb magasan töltötte a teljes karácsonyt.

Karácsonykor a legtöbb ember a szeretteivel ünnepel, ám ez nem mindenkinek adataik meg. Vannak, akik az ünnepek alatt is dolgoznak, így magányosan, vagy munkatársaik körében, szerető családjuk nélkül kénytelenek tölteni az ünnepeket. Így járt volna az ohiói Pierce Vaughan is, akinek stewardessként az idén szentestén és karácsony első napján is dolgoznia kellett a Delta légitársaságnál – írta meg a Nuus.hu.

Ám szerető édesapja lépett egy nagyot, és nem engedte, hogy lánya nélküle töltse a szeretet ünnepét.

Hal Vaughan megtalálta a módját annak, hogyan lehetne együtt ezen a két napon a lányával:

így minden olyan járatra jegyet vett, amin Pierce is utazott karácsonykor.

Összesen 6 repülőútra váltott jegyet a szerető apa, így két nap alatt keresztül-kasul repülte az Egyesült Államokat csak azért, hogy imádott gyermekével lehessen.

Ezt a nem mindennapi, kedves gesztust az egyik olyan utas osztotta meg közösségi oldalán, aki az apa mellett ült az egyik repülőútja során a hat közül, amikor Hal épp Fort Myersből Detroitba utazott.

Mike Levy, akit nagyon meghatott a történet, egy közös fotót posztolt Facebook oldalára a légiutas-kísérő lány édesapjával. A kép mellé pedig leírta a bájos karácsonyi történetet is:

Ma az a szerencse ért, hogy Hal ült mellettem a hazafelé tartó utamon. A lánya volt az egyik légiutas-kísérő a gépen, akinek karácsonykor dolgoznia kellett. Hal úgy döntött, hogy gyermekével szeretné tölteni az ünnepeket, így minden egyes járatán vele repül ma és holnap országszerte, hogy lányával lehessen karácsonykor.

Micsoda fantasztikus egy apa!

Mindkettőtöknek boldog karácsonyt kívánok!

A december 24-én megosztott poszt felrobbantotta az internetet, és azóta több mint 29 ezer megosztást, és több mint 146 ezer lájkot kapott a fotó és hozzá tartozó cukormázas történet az apáról, aki a felhők felett töltötte a teljes karácsonyt.

A kommentek között sokan kiemelték:

bizony ez az, amit igaz apai szeretetnek hívunk.

Forrás: Nuus.hu, boredpanda.com

Címlapi kép: Pixabay cco

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

görbetükör
Cukormázas történet???
A cikkírónak talán másféle apja volt, ezért nem értékeli megfelelően. De talán még a gyereke (ha van) sem tudja, mi az apai szeretet... :(
farkas28
--_--_Itt találsz meztelen lányok a városodban : My.Su/Lanyok
Caseridda
Szeretnéd megtalálni egy nő egy éjszakát? Látogatás a = = > www.3xDate.top
Alena
Szeretnéd megtalálni egy nő egy éjszakát? Üdvözöljük ==> bit.do/eCNPE

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.