Gesztesi Károly a szinkronstúdió előtt találkozott össze ugyancsak színész fiával, Gesztesi Mátéval, kölcsönösen nem tudták, hogy egy filmben fognak szinkronizálni.

A Blikk cikke szerint Gesztesi Károly már többször kölcsönözte hangját Sylvester Stallone-nak, a hamarosan mozikba kerülő Creed II-nél is ez a helyzet. Ám a filmben fia, az ugyancsak színész Gesztesi Máté is szerepet kapott, ő adja hangját Milo Ventimiglia-nak, aki a filmben ifjabb Rocky Balboát alakítja.

Alaposan meglepődött Gesztesi Károly, mikor fiával összefutott

Fotó: Youtube/TV2

Mátéval kellemesen meglepődtünk, amikor a szinkronstúdió előtt összefutottunk, mert egyikünk sem tudta, hogy mindketten benne vagyunk, és az is kiderült, közös jelenettel kezdünk

- mondta el a lapnak Gesztesi Károly.

Stern Dániel, a film szinkronrendezője a Blikknek elmondta, 

a 2006-os Rocky Balboában Szabó Máté szinkronizálta Rocky fiát, de a Creed első részében már a főszereplő Michael B. Jordannek adta a hangját, és mivel a Creed II.-ben ismét feltűnik Rocky fia, eszembe jutott, stílusos lenne, ha ezt most Gesztesi Máté kapná. (...) A pontos szituációt, a szerepet és pláne a partnert a helyszínen ismerik meg a színészek. Ez gyakran meglepetéshez, nagy találkozásokhoz vezet. Itt is erről volt szó.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eriksson
Nocsak. Gesztesi visszakúszik? Én örülnék neki.
namihami
Ezek szerint a Gesztesiek nincsenek beszélőviszonyban? Nem állnak egymással szóba?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.