A színész az élet császárának tartja magát. A Borsnak pénzügyei mellett arról is mesélt, hogyan áll mostanában az alkohollal.

Egy budapesti szállodában van az állandó helyem, még szobám is, ha úgy akarom. Ülök a medencében, és ide jönnek az üzlettársaim, tárgyalok velük, aztán mennek tovább, én meg maradok. (…)Oligarcha vagyok! Felvállaltam. Minden üzletem teljesen legális, adózom is. Jó érzékkel nyúlok a dolgokhoz, ezért vagyok sikeres. Most kalapáltam össze például százmillió forintot a fiam, Máté forgatókönyvére, amit ő írt. Ez a film az apa-fia kapcsolatról szól, még Bereményi Géza is azt mondta, hogy nagyon jó az ötlet. És, ha ő azt mondja, akkor biztosak lehetünk benne, hogy nem lövünk mellé. (…) Ital nincs a házban, de amikor akarom, így vagyok, ha akarom meg máshogy…

– mondta el a lapnak a színész, akit felkértek a Miniszter félrelép című darabra, és egészen Törökországig utazott csak azért, hogy nyugodt körülmények között tanulhassa meg a hosszú szöveget.

Gesztesi Károly: "oligarcha vagyok, vállalom!"

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
"Most kalapáltam össze például százmillió forintot a fiam, Máté forgatókönyvére."
Ez a munkaalapú hűbéri-polgári társadalom fideszül. Hát ez a Fidesz nemzeti elköteleződésének, valamint plebejus puritánságának alapja. Ennek kell újra meg újra bizalmat szavazni. Mert különben Soros felzabálja az országot. Ez nem bulvár, ez nem szórakoztató, ez a kőkemény orbáni munkaalapú társadalom. Ezeket a párvenü, hivalkodó tahókat és luxuspicsákat termelte ki, ezeket nyomja le a torkunkon és teszi hozzá, hogy ez így rendben van. A nagy tahó nemzeti oligarcha.
media.borsonline.hu/cikk/14/137838/big-lead/650x360/1279975_gesztesi-karoly-2041-fb.jpg

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.