Choupette 2011-ben került Lagerfeldhez, amikor egy fiatal barátja és múzsája, Baptiste Giabiconi férfimodell két hétre rábízta az állatot.

Karl Lagerfeld házi kedvence, Choupette válhat a földkerekség leggazdagabb macskájává – írja az AFP francia hírügynökség, felidézve, hogy a kedden, 85 évesen elhunyt divattervező korábban azt mondta: gondoskodott arról, hogy macskája folytathassa azt a fényűző életmódot, amelyhez hozzászokott. Choupette-nek egy testőre és két komornája is van.

„Choupette egy gazdag lány”

– mondta egyszer a divattervező a francia televíziónak, az AFP szerint ezzel utalva arra, hogy beleírta végrendeletébe a fehér, bolyhos burmai macskát.

Milliomos lehet Lagerfeld macskája

„Ő (Choupette) a saját szerencséjének kovácsa”

– tette hozzá Lagerfeld, feltehetőleg arra a körülbelül hárommillió euróra célozva, amelyet macskája keresett azzal, hogy szerepelt egy német autógyár és egy japán kozmetikai márka reklámjában.

Choupette 2011-ben került Lagerfeldhez, amikor egy fiatal barátja és múzsája, Baptiste Giabiconi férfimodell két hétre rábízta az állatot az excentrikus művész egy háztartási alkalmazottjára, a nyaralásból visszatérve azonban nem ment érte.

Cikk- és címlapkép: AFP

(MTI)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.