A leggazdagabb magyar vállalkozó bankjánál volt felügyelőbizottsági tag Magyar Péter, akivel nincs semmilyen közös pontja.

Mészáros Lőrinc jókat szokott nevetni az őt ábrázoló mémeken, amelyekbe az interneten botlik bele. Az index.hu-nak adott exkluzív interjúban elmesélte a tavaly 381,3 milliárd forintos becsült vagyonnal rendelkező leggazdagabb magyar, hogy Orbán Viktorral relatíve intenzív a kapcsolata, ha tehetik, együtt ebédelnek.

Mészáros Lőrinc: "A nevét sem tudtam, csak azt, hogy Varga Judit férje"

Mészáros Lőrinc személyesen nem ismeri Magyar Pétert, aki a bankjuknál volt felügyelőbizottsági tag/Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Magyar Pétert személyesen nem ismeri, bár bankjukban felügyelőbizottsági tag volt.

„ A nevét is csak onnan ismertem, hogy Varga Judit volt férje. Ő a politikai színpadon van, én a gazdasági életben élek, nincs közös pontunk.”

- summázta. Úgy érzi, jó kondiban van, ami elsősorban annak köszönhető, hogy hetente háromszor lemegy az edzőterembe, ahol személyi edzővel másfél-két órát intenzíven mozog. Emellett sokat sétál a feleségével a természetben, legalább 10-15 kilométeres túrákat tesznek meg ilyenkor. Alkalmanként pedig vadászni is eljár. Minden reggel hatkor kel, bemegy dolgozni.

„Általában a hét elején a budapesti székházunkban vagyok, utána pedig a felcsúti irodámban, ott vannak a megbeszéléseim. Megpróbálom a hétvégéket felszabadítani, azt a családdal, a feleségemmel, a gyerekeimmel és az unokáimmal tölteni.”

Arról, hogy mit szól a meggazdagodásáról szóló hírekről azt mondta:

„Az egy ultraliberális, már-már kommunista jelmondat, hogy nálunk a magyar vállalkozók csak úgy megkapják a munkájukat, osztogatják nekik. Nem igaz, ezt kikérem magamnak, de kikérem minden magyar vállalkozó nevében. Ez egy tévhit, egy vicc. A világ nem úgy működik, hogy van egy joystick, és azzal állíthatják a pénzcsapot, hogy ki mennyit kap”.

- szögezte le.

Forrás: index.hu

61 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
hazug köcsög, meglátjuk váltás után mire mész...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
@KisTehen: értelek te követed az 0rbáni kijelölt utat,neked még hetekig csak magyarozni szabad! :) - boci,te egy mocsok zarolható pedó!
LászlKovács
A frizurád az rendben van, de ami alatta van, ott gondok vannak!
Peller Anikó
@Pusztai: De kiaz a jólfésült bunkó kinézetű krapek akiről ekkora cikk kerekedett?

Csak nem a várkonyi andrea férje?
KisTehen
@csak úgy...: ner-simogató kis geci vagy
simmering73
"A világ nem úgy működik, hogy van egy joystick, és azzal állíthatják a pénzcsapot, hogy ki mennyit kap”
Nem a világ működik úgy, hanem Magyarország 2010 óta, te csököttagyú gázszerelő.
simmering73
@Feller_Peti: Felsírtál, hülyegyerek?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.