Húsvét alkalmából Gera Zoltán és Pindroch Csaba színész a History Channal csatorna műsorának reklájában elárulták, hogy mit jelent számukra Jézus. Mint kiderült mind két híresség erősen vallásos, és nagyon is fontos számukra Jézus.

Gera Zoltán és Pindroch Csaba legbelsőbb érzéseikről vallottak – videó

„Az én életemben nagyon fontos szerepet játszik Jézus. Az életem minden területén rá hagyatkozok, az ő beszédére, egy tökéletes példakép számomra.Mindenkin akart segíteni, mindenkit az atyához akart vonni és az ő személyiségéből csak a jó, a tökéletesség, a szeretet, a nyugalom, a higgadtság áradt ki. Nagyon fontos, hogy az emberek ne csak egy keresztre feszített Jézust lássanak , hanem azt is amit az emberekért tett, úgy gondolom, hogy nincs a világtörténelemben még egy olyan személyiség mint Jézus” – mondta Gera Zoltán 97-szeres válogatott.

A reklámban a két ismert személy vallomása közben apró betekintést is kapunk a sorozatból, aminek első két részét Április 15-én hétfőn láthatták az első két részét a televízió nézők a History Channal csatornáján. A következő részekre Április 22-én, 29-én és Május 6-án kerül majd adásba. Az egész sorozatot kilenc részesre gyártották.

„Jézus számomra kizárólag a szeretetet jelenti, a feltétel nélküli szeretetet.Mikor megerősödött bennem a hitem, akkor is, feküdtem otthon a lakásomban, és a feszületet láttam, rajta a corpussal, Jézussal. Az biztos, hogy nekem, aki folyamatosan bűnös ember vagyok nekem nagyon fontos az, hogy a Jézusi történet folyamatosan vészféket húzzon bennem” – vallotta be Pindroch Csaba színész.

Forrás: Blikk

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.