Új ponttal egészült ki a gyermekek otthongondozási díjával (gyod) kapcsolatos állapotvizsgálat szempontrendszere az autisták esetében, miután az elmúlt fél évben többször egyeztetett erről az Autisták Országos Szövetsége (AOSZ) és az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi), így még komplexebb képet lehet alkotni az autizmus diagnózissal élők állapotáról – jelentette be az Emmi szociális ügyekért felelős államtitkára és […]

Forrás: Napidoktor
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Romániában 130.000,- Ft-nak megfelelő lejt kap az, aki hozzátartozóját otthon ápolja. Magyarország jobban teljesít!
Lánczi Féknyúz András után szabadon : Belerúgni a magatehetetlenekbe, az gyakorlatilag a fidesz legfőbb politikája.
"Az államtitkár közölte továbbá, hogy azon családokban is emelkedik az ápolási díj, amelyekben nem a gyermekek jogán kapják ezt a jogosultságot. Ez esetben az ápolási díjat – szintén a jövő évtől – 15 százalékkal emelik, majd 2020-ban, 2021-ben és 2022-ben további öt-öt-öt százalékkal lesz magasabb a díj összege." Király! Akkor már lehet, hogy a zsíros kenyér helyett néha akár egy szelet párizsira is jut az olcsóbb fajtából. Hogy nem tud ennek se senki a szájába lépni vasalt bakanccsal...Miért nem lehetett az egységes 100 ezer Ft- ot az összes otthonáplást végzőnek megállapítani, miképpen az normális lenne ? Mégcsak olyan vészesen magas költségvetési vonzat sem lett volna.Lehet most hirdetni, emeltük az ápolási díjat. Csakhogy ez nem igaz, a követelők egyik csoportját leválasztották, a másik résznek pedig gyalázatos emelést adtak, mintegy megosztva és szembeállítva őket, ami egy végtelenül aljas, ám a fidesz lényegét hűen tükröző dolog.
papa.49
@Eladott Ország: Régi igazság ,,oszd meg, és uralkodj,, !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.