A SZEMÉR ÜNNEPLÉSE; MEGÉRDEMLIK EGYMÁST Szakács Árpád kapta az idén a tragikus hirtelenséggel elhunyt Lovas István jobboldali publicistáról elnevezett sajtódíjat. Szakács Árpád kapta az idén a tragikus hirtelenséggel elhunyt Lovas István jobboldali publicistáról elnevezett sajtódíjat. Az elismerést a Lovas István Társaság alapította, amelyet évente egyszer nyerhet el egy olyan újságíró, aki azt az értéket képviseli munkájában, mint Lovas István.

Forrás: hirtv.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Egymáshoz talán,

na de mi köze ennek az újságíráshoz

Mottó:
az ilyenre szokta volt mondani az ember, hogy similis simili gaudet

Harcos, sőt kultúrharcos a derék Zsóti szerzőtársa (Bayer és Szakács, a kultúrharc ketrecharcosai ) és a többi szemét megdicsőült. Na jó nem mint a Szöllösi, akit az új főpolgi dekorált ki. Na jó ez a dicsőülés erős túlzás. Csak és csupán: „Szakács Árpád kapta az idén a tragikus hirtelenséggel elhunyt Lovas István jobboldali publicistáról elnevezett sajtódíjat. Az elismerést a Lovas István Társaság alapította, amelyet évente egyszer nyerhet el egy olyan újságíró, aki azt az értéket képviseli munkájában, mint Lovas István.”
Nos gondolom nem kell külön elmagyarázni, hogy milyen értékről van szó. A lakáj-média részletesen ismerteti ennek a derék migráncsnak (hiába no ők az igaz magyarok, mi csak megtermeljük a rájuk valót) a szavait én idézném a „mesterét”: „Szakács Árpád, a legjobb és legbátrabb magyar jobboldali újságíró … Alapvető érdek, hogy nálunk megszűnjék Európa legliberálisabb és egyben a nemzet szövetét leginkább szétszakító, kontraproduktív Fidesz-politika. Az, hogy a kontinensen és az egész világon egyedül nálunk a kormány esküdt ellenségét füröszti adófizetői pénzen, elárasztva őket privilégiumokkal, miközben folyamatosan gyalázzák a magyar népet és az őket simogató kormányt.
Szakács Árpád az ezen romboló gyakorlat ellen igen kevesen fellépők élharcosa.”

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.