Mesterséges idegsejteket fejlesztettek ki brit kutatók, az apró “agyi chipek” olyan betegségek gyógyításához jelenthetnek új utakat, mint az Alzheimer-kór – írta a BBC hírportálja. A Bathi Egyetem kutatócsoportja a matematika, az informatikai és a chiptervezés kombinációjával keresett új módszert, hogy az idegsejtek természetes működését utánzó áramkört hozzanak létre. A neuronok jeleket továbbítanak az agy és […]

Forrás: Napidoktor
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Csizmás Kond
..lassan megszületik a robot...mert az azt csinál amit neki mondanak...
csak úgy....
@Csizmás Kond: ´erre te vagy az élö példa...
csak úgy....
@Shikari: szarban vagy dade! üres bucival még nem müködik...
Csizmás Kond
@csak úgy...: ...rajtad sem mesterséges sem természetes nem vehető észre...amúgy az előbb lerománoztál, hát a náci megnyilvánulásaidban azért jeles vagy...és ha megkérhetlek tartsd be a szavadat, hogy nem írogatsz nekem.
fahrenheit451
@Shikari: Igen már jelentkeztem is a szpecnazhoz. Egy nap az életemből.
fahrenheit451
Kisnyugdíjasok is jelenkezhetnek a szpecnazhoz, de szerinetm nem éri meg, mert nem bírnák a gyűrődést.
Magyar kisbónyugdíjasok teljes menetfelszerelésben az orosz télben...
Nem ér meg egy próbát sem. Szerintem.
csak úgy....
@Csizmás Kond: nem én románoztalak le,nekem csak úgy mondták,hogy te az vagy és abbu,amit itt te naponta leadsz,másra nem is bírtam vóna következtetni!
náci megnyilvánulásaim? ha lehülyézek egy ütödött valakit,attu minek lennék náci!?
az,hogy te szégyenled a származásod ,arru én nem tehetek ...
Csizmás Kond
@csak úgy...: Attól náci a náci, hogy melette nem tűr meg mást...nektek pedig ez a jelszavatok, hogy aki másmellett áll az nem ember...
A baloldalt azért kellettt kiebrudalni mert úgy volt szar ahogy volt, és most vissza akarjátok állítani...elég fura, ha bele tudnátok gondolni...
csak úgy....
@Csizmás Kond: gyere haver,a hülyeségeiden kívü nincs veled problemám...,
attu viszont kurvára ideges leszek ,ha többes számba beszész rólam !
mi az,hogy "nektek" ? csoda ha leagyalágyult macskázlak?
soha az életemben nem gondukodtam felsöbb utasításra, nékem bidös a nyáj és a csorda szellem ...
Csizmás Kond
@csak úgy...: ...egyes és többes számok...mondhattam volna direkt neked de nem egyedül vagy abban a "csordában" akik ugyaígy bőgnek...ughogy ezt nézd el nekem.
csak úgy....
@Csizmás Kond: ...tedd a szívedre a kezed és mond utánnam,hogy téged nem döbbent le az az összeg,amit kihurcoltak az országból templom tatarozásra !
Csizmás Kond
@csak úgy...: nemhogy ez, hanem semmilyen ilyen dolog nem okoz nekem lelki traumát. Soha ne feledd, a kormány, semmilyen kormány nem ad sehova hiába úgy hogy attól ne várjon viszonzást valami formában.
Kormányok, királyságok, hatalmak fektetnek be úgy hogy a világ másik végén pl templomot tataroz vagy vasútat épít, korházat hoz létre, csak van aki a propagandát hitelesnek hiszi, előbbre tartja a tájékozásnál.
csak úgy....
@Csizmás Kond: felölem,akár használhatod a königliche többest is...
ha valóban nem vagy román,akkor szedd elö az jobbik eszöd,persze ha csak nem
furfingos székely,aki miért is állna néki gondukodni ha ippeg nincs kedve...
Csizmás Kond
@csak úgy...: ...neked mit jelent az hogy valaki román vagy akármi...albán, kirgiz...?
csak úgy....
@Csizmás Kond: nekem embereket a többiröl kérdezd @Shikari: -t a titkáromat ,akinek pár napra szabad kezet adtam, mert megérdemli...
csak úgy....
@Csizmás Kond: : "Kis buzi fosocska! Ugatási kényszered van, ostoba libsi szar? :-)"
errü mi a véleményed? nem fog teketóriázni,...aki nem szimpi az megy a levesbe,mint többször ígérte! 100 szónak is eggy a vége,szerinted ez a söpredék magyar?
Csizmás Kond
@csak úgy...: Ha jól emlékszem azt írtad, hogy miután megtudtad, hogy román vagyok nem valami nagy szeretettel társalogsz velem...persze nem szóról szóra így...szóval miből tudtad meg hogy én román vagyok ,...ha neked mindenki emberv akkor én mégis miért okozok gondot neked ?...és még most sem válaszoltáűl arra hogy ki mitől román magyar vagy hotetotta.
Csizmás Kond
@csak úgy...: ..miért kéne nekem erről véleményem legyen ?
csak úgy....
@Csizmás Kond: van egy csomó román ismerösöm,akik úgy jók ahogy vannak és nem származási alapon osztályoznak,mint te és a fideszes nyáj! a román troll,azt mondtam és ott a trollon vót a hangsúly ! mindíg is bíztam egy békés ,barátságos európában ,pedig még csak libsi sem vagyok,de ti...,ti megfertöztök mindent és mindenkit .
miért nem léptek ki ,miért ez a huzavona ,miért a szart keverni,ha szerintetek ez így kaka,mert orbán szerint is az,közben ök élnek mint marci hevesen,mi meg nyomnánk ki egymás szömit,miattuk...
Csizmás Kond
@csak úgy...: ...szerintem, vagy meghibbantál vagy bedrogoztál...mert ezt az utolós beírásodat nem tudom hova tegyem.
...tehát mégegyszer, miért vagyok én román ?...és ha nem direkt válaszolsz ismét szünetelni fog a kettőnk közöztti csevej.
csak úgy....
@Csizmás Kond: gyakorlatilag leszarom,hogy román,tót vagy magyar vagy,az értelmedbe viszont bele lehet rottyantani,ha azzal védekezel ,hogy én drogoztam ...stb.
a nejedet mikor temették,hogy ennyire egyedül érzed magad? részvétem,még akkor is ha mi sosem leszünk haverok.
Csizmás Kond
@csak úgy...: Gyakorlatilag te saját magadot szarod le azzal, hogy majdnem minden nap a buta neveletlen viselkedésedet kűrtölöd világgá. Azzal igyekszel magadat magyar bizonyítani, hogy másokat lerománozol...márpedig aki embernek hitvány az magyarnak alkalmatlan.
...részemről itt a vége az idénre.
csak úgy....
@Csizmás Kond: te egy öntudatos és vonalas macska,közben nem látsz és tök süket.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.