Mesterséges idegsejteket fejlesztettek ki brit kutatók, az apró “agyi chipek” olyan betegségek gyógyításához jelenthetnek új utakat, mint az Alzheimer-kór – írta a BBC hírportálja. A Bathi Egyetem kutatócsoportja a matematika, az informatikai és a chiptervezés kombinációjával keresett új módszert, hogy az idegsejtek természetes működését utánzó áramkört hozzanak létre. A neuronok jeleket továbbítanak az agy és […]

Forrás: Napidoktor
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
@Csizmás Kond: van egy csomó román ismerösöm,akik úgy jók ahogy vannak és nem származási alapon osztályoznak,mint te és a fideszes nyáj! a román troll,azt mondtam és ott a trollon vót a hangsúly ! mindíg is bíztam egy békés ,barátságos európában ,pedig még csak libsi sem vagyok,de ti...,ti megfertöztök mindent és mindenkit .
miért nem léptek ki ,miért ez a huzavona ,miért a szart keverni,ha szerintetek ez így kaka,mert orbán szerint is az,közben ök élnek mint marci hevesen,mi meg nyomnánk ki egymás szömit,miattuk...
Csizmás Kond
@csak úgy...: ...szerintem, vagy meghibbantál vagy bedrogoztál...mert ezt az utolós beírásodat nem tudom hova tegyem.
...tehát mégegyszer, miért vagyok én román ?...és ha nem direkt válaszolsz ismét szünetelni fog a kettőnk közöztti csevej.
csak úgy....
@Csizmás Kond: gyakorlatilag leszarom,hogy román,tót vagy magyar vagy,az értelmedbe viszont bele lehet rottyantani,ha azzal védekezel ,hogy én drogoztam ...stb.
a nejedet mikor temették,hogy ennyire egyedül érzed magad? részvétem,még akkor is ha mi sosem leszünk haverok.
Csizmás Kond
@csak úgy...: Gyakorlatilag te saját magadot szarod le azzal, hogy majdnem minden nap a buta neveletlen viselkedésedet kűrtölöd világgá. Azzal igyekszel magadat magyar bizonyítani, hogy másokat lerománozol...márpedig aki embernek hitvány az magyarnak alkalmatlan.
...részemről itt a vége az idénre.
csak úgy....
@Csizmás Kond: te egy öntudatos és vonalas macska,közben nem látsz és tök süket.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.