A közismert tévéreklám jelmondata így hangzik: „Az ön méretére igazított üzleti megjelenés.” Egy kellemes színészhang pedig bemondja a ruhabolt címét, szemközt a képviselői irodaházzal, a pesti hídfő északi oldalán. Erről jutott eszembe egy sajtófotó, amelyet nemrégiben a Zalai Hírlapból vágtam…

Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Na látod Wazze

a derék Tanár-úr-II is tud értelmeset írni

Nem állaitom, hogy minden opusát olvasom,de ha a képernyőmre kerül, meg kell állapítanom, hogy Zöldiségeket irkod. Ami nem helyes, mert nem illik a nevével játszani.
Nos a mostani post „Médianapló - Miért nincs felhajtás?” telitalálat. Igen Orbán divatot csinál, legalább is a pribékjei majmolják. Azonban a végkövetkezetésben nem értek egyet vele. Szerény meglátásom szerint csak felhajtásra fussa! =))
Nessy
@RonaGyuri: Ezeknek nincs családjuk, hogy valaki szólna nekik?
Pedig egyszerű lenne. A férfiakat nehéz lenne rávenni, hogy szabóhoz menjenek, de otthon az ember szépen felállítja őket, pár gombos tűvel megtűzi a felhajtást, és két nap múlva normálisan néz ki a teremtés koronája, 1500 forintért.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.