Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter a koronavírus-járvánnyal kapcsolatos tájékoztatóján az Országgyűlés Külügyi bizottságában beszélt arról, hogy nem érti, több külföldi politikusnak hogy van ideje a magyar koronavírus-törvénnyel foglalkozni egy ilyen válság idején, amikor saját országaikban is folyamatosan emelkedik a fertőzöttek száma. – Itt állunk egy olyan válsággal szemben, amiben Európában ezrek halnak meg naponta úgy, …

Forrás: magyarnemzet.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Tartok tőle, hogy tényleg nem érti,

pontosabban még csak nem is érti

Hogy Szájjártató Petyuskával szellemi képességek terén nem bánt jól az isten az tény kérdése: a rengeteg hatalom mellé csak igen csekély értelmi képességet kapott. Nos ami ezt a nagyon kicsit illeti egy biztos, hogy nem az un. diplomáciai készség terén kulminálódott. Amin azt illeti a gazdaság és az államigazgatás terén sem tud sokkal többet felmutatni. Pontosabban amit felmutat a példaszerű: a legdurvább elrettentő példa!
Nos ezek tények, amit nehéz tagadni még akkor is, ha ezt megpróbálja kompenzálni: pofátlan lopással és gátlástalan hazudozással.
Mindennek ellenére elképesztő – még tőle is – az amit a párt központi napilapja adott közre:
„Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter a koronavírus-járvánnyal kapcsolatos tájékoztatóján az Országgyűlés Külügyi bizottságában beszélt arról, hogy nem érti, több külföldi politikusnak hogy van ideje a magyar koronavírus-törvénnyel foglalkozni egy ilyen válság idején, amikor saját országaikban is folyamatosan emelkedik a fertőzöttek száma.”! =))
kokopelli
@RonaGyuri: ...a külföldi politikusok is nagyon szomorúak lehetnek,hogy egy politikára immunis kis "mitugrász"
polit-imitátor nem érti őket! Nem érti,hogy nincsen minden országnak saját nemzeti "Corona" vírusa"! A határőrök
még nem állnak olyan magas szinten,hogy "megálljt" tudnának vezényelni a határon a COVID et.-nak!
tudode
Az ország szégyene, hogy váltogatva lejárt lemezű frakcióvezetők, szócsövek bitorolnák a bársonyfotelt/hokedlit!
.
Ez az un. HUNGARY VÁLTÓ GAZDAGSÁG köre!
csipetke
El nem tudom képzelni,hogy orbán honnan kukázta össze ezt a folyton toporzékoló kis görcsöt,akinek annyi diplomáciai érzéke van,mint a lósz@rban a vitamin. Egy genyó hatalomvágyó banda,akik a vírust kihasználva szereztek teljhatalmat,és eljátsszák a "nagy megmentő" szerepét.Megmentik pénztáros lölő,orbán rühelke,és párja,a nemzeti töklámpás vejkó vagyonát,a munkájukat elvesztett embereknek pedig azt üzenték,hogy igyekezzenek másikat találni.A röhejes 13.havi nyugdíjról már ne is beszéljünk.Szerencsére ez a mérhetetlen genyóság (kis túlzással) a világűrből is látszik,és most a toporzékolásügyi kis izééének nem tetszik,ha szóvá is teszik
polar450
Amikor elkapják a tökeiket, akkor sok mindent nem akarnak érteni ez így történt a Sargentini-jelentéssel, a Tavares-jelentéssel, az OLAF-jelentéssel, az EPP jogállami kifogásaival!
Mocskos banda!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.