Az Irigy Hónaljmirigy énekese, Sipos Péter egyáltalán nincs jó véleménnyel az ilyen műsorokról.
Sipos Péter a magyar tehetségkutatókról: „Kamu az egész, full kamu... Hát nézd meg, kik vezetnek műsorokat”
Fotó: RTL/Reggeli

Szerinte már régóta inkább egy-egy megbotránkoztató karakter kerül a középpontjukba, mintsem a valódi tehetségek.

"Hát tudjuk, hogy működik ez. Kamu az egész, full kamu. És nem azok nyerik meg a tehetségkutatókat, akinek meg kellene nyerni, hanem aki most már érdekes. Elmentek a műsorok egy valóságshow-irányba, és már rég nem az éneklésről szólnak, hanem hogy ki az, aki érdekes, és ki az, akiben látnak fantáziát. Esetleg, hogy tovább ki lehet szipolyozni, lehet belőle még úgymond pénzt csinálni, a tévénél foglalkoztatni. Hát nézd meg, hogy kik vezetnek műsorokat manapság"

- mondta el az énekes a Szembe Sorel Podcastban. 

Sipos Peti szerint Magyarország egyik legnagyobb hangja, aki tehetségkutatóból került ki, az nem más, mint Oláh Ibolya, aki nagyon megérdemli a sikert.

"Nála tehetségesebb csajt én keveset láttam, elképesztően jó hangja van. Azt gondolom, hogy ő nagyon sok évet elfecsérelt. Amikor ő ott volt a csúcson, és ha megragadja a sikert, akkor nagyon nagy karriert futhatott volna be, de nem élt a lehetőségekkel annyira"


- tette hozzá Sipos. 

Forrás: Blikk.hu

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
SÍva
@Maccska: Legalább ebben a kérdésben egyetértünk!
SÍva
Amikor kezdődött ez az egész VV meg BB talán az első két részt néztem meg. Ennek az egésznek köze nincs semmihez! A való világ az lenne ha mondjuk Pintyért meg a Kövér Lalát betelepítenénk Tiszaburára mindenféle testőr nélkül! Kamerákon keresztül néznénk, hogyan teljesítenek egy fél év alatt! Na ezt a műsort szívesen megnézném!
SÍva
@Maccska: Ismered az említett község etnikai összetételét! Nagyobb a valószínűsége, hogy megtapasztalnák a vidék közbiztonságát! Talán Olajos Sanyánál letelne végre a "két hét", Kövér meg nem beszélne mellé a parlamentben!
balos
@Maccska: A kultúrha kitermeli a "közutálatos szolgáit"!
koszpeko
@durbincs: kihagytál baromarcú paptetü
csipetke
Tökéletesen igaza van Pintérnek. Köllő Babett, Tóth Gabi, és lehetne sorolni, biztos sokmindenre jók,de zsűrinek? Hol vannak ezek pl Presserhez, és vannak még néhányan a "nagyokból",őket kellene rávenni zsűrizésre,nem ezeket a magamutogató szilikon-macákat. Pl Tót Gabi,és Köllő Babett versenyezhetnek,hogy melyiküknek van gusztustalanabb kacsacsőre a szájuk helyén.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.