Bencsik szerint a Bicskén történt bűncselekmények következménye műbalhé.

A Hír TV Sajtóklub című műsorában vasárnap este gurult el a gyógyszere Bencsik Andrásnak, a nyolcvanas években a Népszabadságban megjelent lelkes szovjetbarát írásairól ismertté vált újságírónak.

„tulajdonképpen újfent meghirdette a szuperbaloldali összefogást és annak érdekében használta fel ezt az egész pedofil balhét, műbalhét – mert ez egy műbalhé –, hogy ha nagyon-nagyon veszélyes ellenség támad meg minket, akkor félretesszük a különbséget, hogy összefoghassunk”

- mondta Bencsik.

A pedofilbotrány műbalhé, Gyurcsány egy féreg Bencsik András szerint

A Polgári Magyarországért Alapítvány rendezvényére, a Polgári Piknikre érkező Bencsik András, a Magyar Demokrata hetilap főszerkesztője nyilatkozik a sajtó munkatársainak a kötcsei Dobozy kúriánál 2021. szeptember 4-én. Fotó: MTI/Máthé Zoltán

E szerint – vonhatjuk le a következtetést – Bencsik András műbalhénak tartja, hogy a bicskei Kossuth Zsuzsa Gyermekotthon egykori igazgatója, a pedofíliáért jogerősen elítélt Vásárhelyi János 2004 és 2016 között legkevesebb tíz gyermeket molesztált, és azt is, hogy a bűntársaként kényszerítésért szintén jogerősen elítélt K. Endre elnöki kegyelemben részesült. Novák Katalinnak a felháborodás hatására le kellett mondania az elnöki kegyelem miatt – írja a nepszava.hu.

Forrás: Nepszava.hu

39 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Te meg Bencsik az orosz agresszoroknak és háborús bűnösöknek szurkolsz, tudjuk jól, hiszen magad vallottad ezt be.
Mocskos hazaárulás amit műveltek, az ország erkölcsét romboljátok, szégyen amit csináltok!
A legkártékonyabb ember (O'G) szekerét toljátok, mindegy milyen áron, csak neked és a társaidnak legyen meg az a luxus, amiben tengethetitek az életeteket.
Neked az ország az első? Mocskos hazug disznók vagytok!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Sámannus
Ne füvezzél annyit benya nektek is jobblesz.
Béla333
Te meg Bencsik az orosz agresszoroknak és háborús bűnösöknek szurkolsz, tudjuk jól, hiszen magad vallottad ezt be.
Mocskos hazaárulás amit műveltek, az ország erkölcsét romboljátok, szégyen amit csináltok!
A legkártékonyabb ember (O'G) szekerét toljátok, mindegy milyen áron, csak neked és a társaidnak legyen meg az a luxus, amiben tengethetitek az életeteket.
Neked az ország az első? Mocskos hazug disznók vagytok!
Horizont
Nagyon sajnálom, hogy ezt a kretén nem erőszakolták meg.
Csak úgy műbalhéból.
szaboria1
Bagoly mondja verébnek, hogy nagy fejű: Te is egy nagy kommunista voltál micsoda cikkeket írtál anno akkor azoknak nyaltad següket, most meg az Orbánét.
Sakk Matt
@Maccska: Hazudsz!
Az ellenzék mindaddig megszavazta volna a gyermekvédelmi törvényt, míg az utolsó pillanatban bele nem csempészte a Fidesz a homofób kiegészítéseit!
Őrnagy
Nem értek egyet Bencsikkel. A Pedofilia bűncselekmény nem műbalhé, mert a libkány csürhe, amely nem támogatta a pedofil törvényt, a pedofilok megbélyegzését, a pedofilok nyilvántartását, az LMBTQ és buzi aberráltak kitiltását a gyermekintézetekből azt jelzi, hogy a libernyák csürhe soraiban igen sok pedofil húzódik meg, és ezzel a feltupírozott üggyel leplezik valódi énjüket, ami fokozott veszélyhelyzetet jelez a társadalom számára.
Őrnagy
@Sakk Matt Gyagyás: Ez csupán méretes buzi és LMBTQ hazudozás!
Horizont
@Sakk Matt: Hazudnak, terelnek, maszatolnak. Ilyen szar alakok is akik rendszereken átívelően mindig megtalálják a segget amit nyalhatnak.
Schmitt Paja is ilyen és még mennyien vannak.
Horizont
@Őrnagy: hahahaha ritka nagy barom vagy húgyagyú gyagyás.
dr. prédikátor
bencsik .te ahányszor megszólalsz annyiszor hülyébb leszel a kurva anyádat te féreg!!!
Őrnagy
@Horizont Húgyagyú Gyagyás: Az nem homofób törvény, ha egy törvény kimondja, hogy se buziknak, se nem buzi idegeneknek semmi keresnivalóik nincs mások gyerekeinek a közelében se gyermekintézményben, se azon kívül!
KisTehen
libsi műbalhé ... a pontosság kedvéért
Menőmanó
A fidkányoknak ez műbalhé, mert ők a kiszolgáltatott, hátrányos helyzetű gyerekeket semmibe nem nézik, nekik csak a jómódú szülők gyereke a gyerek, ők kapják a legnagyobb állami támogatásokat, nem azok, akik rászorulnak. Szerintük nincs itt semmi látnivaló, mert ezek a gyerekek nekik nem számítanak.
Echte fidesznáci, gonosz pedofilsimogató a bencsik nevű szardarab is.
Horizont
@Őrnagy: átoperálták már az unokádat? A fidesz minden törvényt salátára rák, belecsempész aljas dolgokat, aztán ugat, hogy jajj nem szavazták meg. Azért mentették a pedofil segítő szar alakot, mert az ellenzék nem szavazta meg? Azért mentették Böjte Csabát? Na haggyál már. Ez már rájuk égett... jogosan.
Menőmanó
@Maccska: Ilyenre a homofób törvény előtt sem volt lehetőség, sem példa.
Nincs ilyen probléma, soha nem is volt, érted barom?
Pedofília viszont van.
Arra meg ötletetek sincsen, ezért inkább támogatjátok, véditek a védhetetlent, rohadt erkölcsi hulladékok.
Menőmanó
@Maccska: Azok nem derültek ki, ez is puszta véletlennek köszönhető. Azért kíváncsi lennék, ki volt a másik 28 ember a 30-ból. Nagy tanulság lenne.
Azt tudjuk, hogy a Veres Margit nevű fideszes polgármester akit 5 év letöltendőre ítéltek, egy percet sem ült, mert Áder kegyelmet adott neki. Gondolom a fidesznek kedves bűnözők számára ki van használva rendesen ez a lehetőség.
izéke
Erről a bencsikről is tudnának mesélni a nyírbátoriak...@Őrnagy: azt írtad,hogy negy kiskorú gyereked van (?) ,akkor meseld már el nekem,hogy az óvodába,vagy később az iskolában hányszor voltak melegek agitálni bárkit is,hogy legyen homszexuális? Ha lenne eszed,akkor tudnád,hogy a nemi identitás veleszületett tulajdonság. Az oktatási intezetek működését sem ismered,szerinted bárki csak úgy bemehet az utcáról egy oviba és ott a kedve szerinti témáról beszélhet a gyerekeknek? Nincs neked semmiféle gyereked,max ha a kutyát fel nem csináltad,különben tudnád ezeket es jártál volna szülői értekezletre.
Menőmanó
@Maccska: Ne erőlködj, nem szoktam Bayerzsófi képeket nézegetni.
csak úgy....
@Maccska: csak mert tegnap leléptél ,mikor kiderült, hogy megint hülyeségeket pofázol! Von den rund 40 000 ungarischen Ärzten haben sich etwa 10 Prozent privat niedergelassen. Sie dürfen ausschließlich in der allgemeinärztlichen Primärversorgung tätig sein. Alle übrigen Ärzte arbeiten nach wie vor als Angestellte in den staatlichen und kommunalen Krankenhäusern oder Polikliniken.
érted, 40.000 magyar doki melózik németországban,akik a fideszék miatt léptek le!
sokanvagyunk
Dugulj el, Bencsik!
"Sokan kritizálták a Népszabadságban megjelent lelkes szovjetbarát írásai, köztük az 1986. október 17-i számába írt, Érzelmi kötődés című cikke miatt, melyben a Magyar-Szovjet Baráti Társaságról és a magyar fiatalok szovjetbarát ideológiai nevelésének fontosságáról ír. Gyakran kritizálták amiatt, hogy a kommunista rendszer bukása után szélsőséges hangnemben kommunistázza ellenfeleit, miközben a késő Kádár-korban lelkes propagandistaként írt a Népszabadságba."
Pusztai
@csak úgy...: Pont most mondtak egy stat adatot: a felsőfokú végzettségüek kb 30%-o arányban vannak akik elhagyják évente az országot.
Őrnagy
@Maccska: "Tehát az ellenzék ezért nem fogadta el a gyermekvédelmi törvényt.
Miért is nem?Mi ezzel a gond?"

Az volt a gond, hogy Szaros Gyurka stábja megüzente, hogy nem szabad elfogadni! Vagy van egy másik lehetőség (vagy a kettő együtt), hogy sok a buzi és a pedofil az ellenzéki összefosásban, akiknek ez a kitétel nem igazán tetszett!
Őrnagy
@Pusztai Gyagyás: Ugyan Gyagyás. Én felső fokú végzettséggel évente kétszer, vagy háromszor is el szoktam hagyni az országot! Mi ezzel a baj Gyagyás?
Nessy
Bayer, Bencsik elvtársaknak sikerült mára tökéletesen elsajátítani a jobboldali, keresztény, konzervatív kultúrát, és magas színten művelni, terjeszteni! Remek tehetségük van a megfelelő talpak megtalálásához, és aki éppen akkor nem ért velük egyet, arra tücsköt bogarat kitalálni!Tiszteletre méltó köpönyegforgatók!
kereső
Gyurcsány nem féreg, ahogy a "pedofilbotrány sem műbalhé". Ti viszont erkölcs nélküli, jellemtelen, tisztességtelen hazaárulók vagytok. Ennyi(ke)
csak úgy....
@Maccska: ökör,neked nem adatokra ,inkább fideszes hazugságokra van szükséged,mint minden fidiótának! most elbagatelizálod a dolgot de a 60-at nem fogod megérni,erröl fideszék gondoskodnak!
sándorbence
akormányra ésnyelveseire ráégett apedóügy visitanak napmint nap alibernyákok
balos
@Őrnagy: Hát a magácska felsőfoka a nemzethy minimumot veri alulról!Nem véletlen,hogy teríti a szennyesét,hátha vevő rá a kitartó tiszije!
csak úgy....
bencsik bandi a fideszes öskommunista, akinek kisdobos kora óta szaros a nyelve! :)
Őrnagy
@balos Gyagyás=Agyhúgyköves komplett elmebeteg:
jáger laszló
Bencsik zoológus új fajt regisztrált
Szerinte Gyurcsány 1 féreg
Ő legszívesebben L taposná!!!??
Sajnos nem teheti,mert a törvény védi!!
Orbánról nem nyilatkozott,hogy őt hová sorolná be állattani szempontból!!
Itt már belépett a majré!!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
csak úgy....
@Maccska: szóval szerinted a pedók rendes emberek és megérdemlik még a segédjeik is a kegyelmet?! te egy ritka buta aljadék!
Billibácsi
Akkor is műbalhé lenne ha a te unokádat molesztáló tettest fedező kapott volna kegyelmet?
Sakk Matt
@Őrnagy: Gyagyás a retkes lábú román cigány kurva anyád..aki az apád is, te féreg!
csak úgy....
@Maccska: hazudsz cigany, te egy rongyos pedofil símogató!
Yoda69
Es ezt ki mondja? Az ex-Népszabi kommunista főszerkesztője. Nagyon "hiteles" az ürge.
Mellesleg javasolnám bencsik elvtarsnak, mielőtt le műbalhézza a pedofil botrányt beszeljen az áldozatokkal. Az elhunyt sírjára pedig vigyen virágot.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.