Semmi jót nem várnak a magyarok, messze a világátlag feletti számuk gondolja úgy, hogy a társadalmuk összeomlott, és az országa hanyatlóban van.

A Ipsos világszerte elvégzett kutatásából kiderül, a magyarok az átlagnál is borúlátóbbak országuk helyzetét illetően. A magyar megkérdezettek 69 százaléka szerint romokban hever az ország. Ez 12 százalékponttal magasabb, mint a résztvevő 28 ország átlaga, és csak kicsivel jobb eredmény, mint a 2021-es. A magyarok egy része ugyanakkor úgy érzi, ennél rosszabb már nem lehet, ugyanis azzal a megállapítással, hogy az ország hanyatlóban van, 63 százalék értett egyet- – írja a 24.hu.

Itt az igazi kétharmad: a magyarok 69 százaléka szerint a társadalom összeomlott

Hajléktalan a budapesti Kossuth téren – Fotó: 123rf.com

A populizmust vizsgáló kutatás szerint az országok többségében gondolják úgy, hogy a gazdaság jelenleg a gazdagoknak kedvez, és a magyarok arra vágynak, hogy egy erős kezű vezető visszavegye az országot a gazdagoktól és a hatalmasoktól, az viszont már nem tetszik nekik, ha eközben a vezető hajlandó megszegni a szabályokat. 

Forrás: 24.hu

78 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Horizont
Ez bizony így van. A társadalom összeomlott az ország hanyatlóban van, vagyis már hanyatt is esett. Mert nem előre megy hanem hátra. Sehol semmiben nincs szakmaiság, csak a pártpolitika.
Az emberek nagy része, szégyelli a kormányát a miniszterelnökét. A hangulat szar, nincs biztonságérzet. Csodálkoznak hogy nem szülnek sok gyereket??
A '70-es években abban a csúnya átkosban a "rohadt komcsi világban" ezerszer jobb volt az átlagembereknek mint most. Kösz orbi. Remélem a pokolra jutsz -minél előbb.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Horizont
Ez bizony így van. A társadalom összeomlott az ország hanyatlóban van, vagyis már hanyatt is esett. Mert nem előre megy hanem hátra. Sehol semmiben nincs szakmaiság, csak a pártpolitika.
Az emberek nagy része, szégyelli a kormányát a miniszterelnökét. A hangulat szar, nincs biztonságérzet. Csodálkoznak hogy nem szülnek sok gyereket??
A '70-es években abban a csúnya átkosban a "rohadt komcsi világban" ezerszer jobb volt az átlagembereknek mint most. Kösz orbi. Remélem a pokolra jutsz -minél előbb.
Pusztai
Csak egyetlen adat: 2010-ben az EU középmezőnyében voltunk, nagyon sok kimutatásban, adatban, mára szinte mindenben leestünk az EU aljára, és a fidesz nyer 2/3-al, 4x.
Tessék mondani, nem lehet, hogy egy debil, kretén ellenzékünk van akik képtelenek a választónak elmondani hogy megértse a fideszmaffia hogy tette tönkre, lopta szét az országot, napi 24 órás hazudozással.
Ha segghülyék a kommunikásáshoz akkor a fidesz hazugság nyer.
4x.
Őrnagy
@Horizont Gyagyás: Ne csüggedj Gyagyás, van még működő kommunizmus! Ajánlom neked Észak-Koreát, ha működő kommunista jólétre és szabadságra vágysz!
Őrnagy
@Pusztai: Mi is történt 2002-2010 között?

Gyurcsótány kimondta: „Európában ilyen böszmeséget még ország nem csinált, mint mi csináltunk. Meg lehet magyarázni. Nyilvánvalóan végighazudtuk az utóbbi másfél-két évet. Teljesen világos volt, hogy amit mondunk, az nem igaz. Annyival vagyunk túl az ország lehetőségein, hogy mi azt nem tudtuk korábban elképzelni, hogy ezt a Magyar Szocialista Párt és a liberálisok közös kormányzása valaha is megteszi, és közben nem csináltunk semmit négy évig”

Nos lehet ennél még sokkal nagyobb hazugságokat is kommunikálni, de a választók bizalmát ez a csürhe már nem tudja elnyerni! A választók hiszékenységének a felső határa nem a csillagos ég Gyagyás!
Menőmanó
@Őrnagy: Csak annyi a különbség, hogy Gyurcsány kimondta, hogy hazudott, Orbán meg letagadja.
Pedig Orbán csak akkor nem hazudik, mikor csukva van a pofája.
dr. prédikátor
@Őrnagy: Te nagyon hülye!!!Irány a diliház ott a helyed!!!
Béla333
69% szerint szar a helyzet,
20% nem is érti a kérdést,
de a maradék 11 % a hülyemagyar maffiahívő, akik mindig és mindenáron ezekre a nemzetkárosító mocskos, tolvaj, hazaáruló szemét maffiózókra szavaznak újra és újra. Ezzel ők is aktív részesei az országunk leamortizálásának.
Dr. Proktor
@Maccska: A bevallottan hazugnál sokkal veszélyesebb a magát igazmondónak felmagasztaló hazudozó...
Ha már mérlegelünk!
Őrnagy
@KisTehen: Az ellenséges libkány csürhe mindenütt azt terjeszti, hogy ők az igazi többség, csak a választók ezt valamiért nem tudják, és a választási körzetek "úgy lettek megrajzolva, hogy ne érvényesüljön".
Pusztai
@Menőmanó: A beszédben az van: HAZUDTAK!
Nem fleto, hanem a párt nevében beszélt.
Pont.
kereső
Mi a "társadalom"? Egy arc nélküli massza? Nem az emberek összessége egy országban? Az a társadalom, amelynek "vezérlő elvét" egy romlott, amorális, jellemtelen és tisztességtelen hatalom hirdeti, alapvetően ellentétes a társadalmat alkotó emberek széles tömegeinek erkölcsi alapelveivel, a tisztetességről alkotott véleményével. Orbán/a az állampárt megerőszakolja a "társadalmat", hogy a saját romlottságát ráerőszakolja az emberekre. Mi lehet ennek a következménye? A társadalom meghasonul- szétesik. És még nem vagyunk a gödör alján.
Aki Én
@Őrnagy: nem a libkánycsürhe a többség, hanem a józan emberek.
Egy biztos, nem ti, az agyhalott orbánisták vagytok többségben :)
Őrnagy
@Pusztai Gyagyás: Az elég súlyos helyzet Gyagyás, ha egy pártelnököt (Gyurcsótán) egy olyan párt választotta meg a saját elnökének, és ez a pártelnök egy olyan párt élére állt, ahol mindenki csak hazudik és mindent elkúr! A pártelnök és a miniszterelnök felelősséggel tartozik a pártjáért, a párttagjaiért és a kormányáért! A felelősség azt is jelenti, ha kiderül, hogy mindenki hazudik, akkor ő az első számú felelős!
Pusztai
@kereső: Azé az bíztató, a fiatalok 100x jobbak mint ez a tetves kiszolgál POLELIT akik többször buktak, nem veszik észre amit csinálnak az xar, járhatatlan.
Csak a debil ostoba, segghülye teszi: ha valamit 2x csinál és nem működik akkor harmadszor is megteszi.
Ezek a kretének 4x megtették és most ötödször is úton vannak effelé.
Tényleg nincs rá szó, hogy ez az ellenzék mekkora szarhalom, és a fidesz csak ezért tud hatalmon ekkora kárt okozni.
Őrnagy
@Aki Én Hatökör Gyagyások: Én nem vagyok se fideszes, se Orbánista! Ti viszornt hiába vagytok Gyagyások mind hatökrök, attól nem vagytok többségben! :)))
csak úgy....
40 ezer magyar doki melózik németországban, ezeknek a 80 % a 0rbán alatt menekült nyugatra ! mi ez ha nem társadalmi összeomlás, mikor az észnek menekülnie kell egy elbutult országból?!
Von den rund 40 000 ungarischen Ärzten haben sich etwa 10 Prozent privat niedergelassen. Sie dürfen ausschließlich in der allgemeinärztlichen Primärversorgung tätig sein. Alle übrigen Ärzte arbeiten nach wie vor als Angestellte in den staatlichen und kommunalen Krankenhäusern oder Polikliniken.
Őrnagy
@Aki Én Hatökör Gyagyások: "nem a libkánycsürhe a többség, hanem a józan emberek"

Ezzel még veletek, hatökör Gyagyásokkal is egyet tudok érteni!
A probléma 2010 óta az, hogy a józan magyar emberek, akik többségben vannak, csak az ellenzéki összefosásra (benne a libkány csürhére) és a fideszre szavazhatnak, amiből így 2010 óta mindig a fidesz kerül ki győztesen, mert valakiknek mégiscsak vezetnie kell az országot, és a józan magyar emberek szerint nem a libkány csürhe az, akiknek ezt tenniük kell.
Sziszifusz
@KisTehen: 08:58

Ellenzékiek + kormánypártiak + se ide, se oda nem tartozók = társadalom .
KisTehen
@Sziszifusz: akkor az nem omlott össze ... csak egy része
KisTehen
@Horizont: megint azt hiszed, hogy ti vagytok a többség
KisTehen
@Horizont: 1millió szavazót vesztettetek 2022-ben
KisTehen
@Horizont: és ezt a kapitalizmusnak köszönd ... a pénz uralmának
Őrnagy
@csak húgy Gyagyás...: Hát Gyagyás, akkor Franciaország és Belgium nagyobb összeomlásban van mint Magyarország, mert az Eurostat adatai szerint 100 ezer lakosra számítva Európában itt praktizál a legkevesebb orvos!

A 100 ezer lakosra jutó aktív orvosok száma:

Magyarország: 329,8
Belgium: 324,8
Franciaország: 318,3

Szerény megítésésem szerint, ez még mindig túl sok! Többet kell törődni a betegségek megelőzésével és az egészséges életmódra való törekvéssel, és akkor kevesebb egészségügyi intézményre és orvosra lesz szükség magasabb színvonalon.

Ott katasztrófális az egészségügyi helyzet, ahol a 100 ezer lakosra ennél is sokkal több orvosra van szükség, mint például Görögországban alol (Európában a legtöbb) 629,2 orvos kell és jut 100 ezer lakosra!
Sziszifusz
@KisTehen: 09:26

A társadalom nem tud összeomlani, de a működése, az igen .
Gondolj a fékek és ellensúlyok rendszerére, az egészségügyi és a szociális ellátórendszer állapotára, az oktatási rendszer helyzetére... stb.
sándorbence
orbán eztintézte alibernyákjaival a 69% nak oszt gyün majdmég rosszabb
csak úgy....
@Őrnagy: mikori az adat, te balga fasz?! ugye ti örültök mikor statisztikailag átvagytok bazva?
csak úgy....
0rbát és bandáját már csak a leg kreténebbek próbálják mosdatni és dicsöíteni!
Őrnagy
@csak húgy Gyagyás...: A Brüsszelben legfrissebben közzétett Eurostat adatról van szó Gyagyás!

De neked Gyagyás Brüsszelnek se kötelező hinni, te azt hiszel amit akarsz, hitélet szabadság van Gyagyás!
csak úgy....
@Őrnagy: amit a magyarok hazudtak brüsszelnek! :) te egy ritka nagy ökör a leg butább fajtából! buzi, keress egy faszit magadnak, az majd megnyugtat!
balos
@csak úgy...: Tetőtől talpig annak öltözött,nehogy kiríjon a béka menetből!Ráadásul még az is folyik neki ami másnál csak a wc-n!
Őrnagy
@csak húgy Gyagyás...: És persze minden ország hazudott gyagyás! Tedd közzé Gyagyás a hibátlan statisztikát, amit az ujjadból szoptál ki! Azt majd minden húgyagyú gyagyás libkány elhiszi neked! :))
Aki Én
@Őrnagy: te már kezdesz önmagad gyenge paródiája lenni, eszelős orbánista gyagyás.
Őrnagy
@Aki Én Gyagyás=Agyhúgyköves komplett elmebeteg:
csak úgy....
@Őrnagy: gyönge vagy mint a harmatos libafos és buta mint az ökör!
szegény anyád már megbánta,hogy nem baxott a falhoz!
benned ezt a zavaros magabiztosságot a titkolt buziságod okozza! :)
kereső
Ez van!
"Olyan világ jön,
amikor mindenki gyanús, aki szép.
És aki tehetséges.
És akinek jelleme van…

A szépség inzultus lesz.
A tehetség provokáció.
És a jellem merénylet!…

Mert most ők jönnek…
A rútak.
A tehetségtelenek.
A jellemtelenek.

És leöntik vitriollal a szépet.
Bemázolják szurokkal és rágalommal a tehetséget.
Szíven döfik azt, akinek jelleme van."

Márai Sándor
Őrnagy
@csak húgy Gyagyás=Agyhúgyköves komplett elmebeteg...:
Eladott Ország
@Őrnagy: ma, 09:51 ☻ Minek örülsz te idióta?! Annak , hogy Magyarország lett az unió Bangladese! A román tolvajcigány geci és bandája szarrá lopja magát és telibeszarja a jogállamot, demokráciát és totális diktaúrát épít ki?! Börtönben rohadtok meg! Gyönyörködjön az Orbán-család által ellopott ingatlanokban. Az alábbiakban bemutatjuk azokat a sokkoló képeket, amelyek a Valaszonline.hu összeállításában jelentek meg az Orbán-család által közpénzen megszerzett, ellopott ingatlanokról. Ezek még mindig Magyarország tulajdonai lennének, ha a Tiborcz István-Orbán Ráhel házaspár nevén az Orbán-család el nem lopta volna őket. Vagy az a közpénz lenne meg, amiből azeket „megvásárolták”. Ez csak a jéghegy csúcsa, a Mészáros Lőrinc stróman nevén levő többszáz milliárd forintos Orbán-vagyon ezen felül van. A felcsúti stadionról és szállodáról nem is beszélünk, az eltörpül emellett.
nepszava.us/gyonyorkodjon-az-orban-csalad-altal-ellopott-ingatlanokban/
Őrnagy
@kereső Gyagyás: Ezzel most azt akarod sugallni, hogy mégiscsak van reménye a Sorosbérköcsög libkány seggfej csürhének hatalomra kerülni valamelyik választáson?
Őrnagy
@Dollárért Eladott Ország=Agyhúgyköves komplett elmebeteg:
csak úgy....
@Őrnagy: belöled kiszökött minden, ész,értelem és a gondolkodás utáni vágy! :)
te csak egy buta ,tudálékos ,elmebeteg proli!
Őrnagy
@csak húgy Gyagyás= Agyhúgyköves komplett elmebeteg...:
csak úgy....
@Őrnagy: gagyás , igen tudom ,hogy egy proli elmebeteg vagy! :)
Nessy
@Őrnagy: Meg ne zavarja mimóza lelkét, hazánk nagyjainak életútja! Egyetemista korukban nyugati ( O.V. Anglia) Soros révén. Megalakul a fidesz, Soros alapítvány anyagi támogatásával. (akkor még nem volt gond a "guruló dollár). Majd O.V. a Liberális Internacionálé alelnöke lesz. Kezdetben ateista elvek : "csuhások térdre".
1989. Ruszkik haza!
csak úgy....
@Nessy: ezeknek a feledékeny véglényeknek ez nem mod semmit, ök begubózva a privát teóriáik ,butaságaik, megrögzöttségük között tengetik a silány életüket!
Nessy
@csak úgy...: Néha elfelejtem a régi, bölcs tanácsát a profnak. Ha a páciens nem ön és közveszélyes, hagyjuk meg a maga világában, ne vitázzunk, kevesebb vele a gond.
Csizmás Kond
@Nessy: A tiédet sem zavarja hogy ma is ugyanaz van, nem csak az orbángyerekek tanulnak külföldön hanem minden baloldali gyerek... ?
Őrnagy
@Clavigo Gyagyás=Agyhúgyköves komplett elmebeteg:
Csizmás Kond
Amúgy tényleg nem ártana visszaállítani a kommunista rendszert, mert akkor végleg megszabadulna az ország a semmittevő vonulgató senkiháziaktól.
Őrnagy
@Nessy Gygaás: Engem mindig is zavart az MKP és az MSZMP minden ténykedése és minden utódszervezete, és Szaros Gyurka ténykedése is, de a választók döntésével egyedül független magyar liberálisként nem szállhatok szembe, csak a magánvéleményemet mondhatom el, amíg és ahol erre lehetőségem van.
csak úgy....
@Csizmás Kond: engem csak az zavar,hogy te nem tanultál,láttál,tapasztaltál sehol semmit és mégis mindíg mindenbe beleokoskodsz!
csak úgy....
@Őrnagy: baszod gyagyás, te már a "Gygaás: " -t sem bírod leírni? :) te egy ritka buta proli!
Clavigo
@Őrnagy: DDDDXDXDXXX... Kemény vagy őrmi..:):):) Eszed, eröd ,,,mint a marhának. Csodálhatlak ...? DDXDXDXXX.,:):):)
C_3PO
"Fifty-fifty?!" mondja az angol! Kicsit ő is tehet róla!
Billibácsi
Ezt a karmelitából nem látni. Nem arra nyílnak az ablakok, hanem tiborcz és a többi haver luxusingatlanjaira. De ennek egyszer majd böjtje lesz.
Csizmás Kond
@csak úgy...: ..nem, engem a gólya hozott, az amelyik téged fosott...
csak úgy....
@Csizmás Kond: nem, téged a szamár rúgott ki a falból! :) szóval szerinted a gólya hozza a gyereket...,te gólyafos!
Őrnagy
@csak húgy Gyagyás...: @Clavigo Gyagyás: = Agyhúgyköves komplett elmebetegek
Horizont
@Őrnagy: te "független magyar liberális" ???!!!???
Dőlök a röhögéstől sőt szakadok a röhögéstől.
Jól kezdődik a hetem, te isten barma, hogy lehetsz te ennyire hülye?
Azt hiszed ha így jellemzed magad elhiszi itt bárki is??? Röhögünk!!!
A Propi húgyagyú gyagyáskája.
Őrnagy
@Billibácsi: Feleslegesen irigykedsz, neked a libkány csürhe se fog adni luxusingatlant, vagy igen? :))
Őrnagy
@Horizont Húgyagyú Gyagyás: = Agyhúgyköves komplett elmebeteg!
Horizont
@Őrnagy: Te kreténkém. Nagyon kevés vagy szinte senki, semmi. Azóta is rajtad röhögök.
Húgyagyú gyagyás. Kis puha pöcs. Itt éled ki magad öreg.
Őrnagy
@Horizont Húgyagyú Gyagyás: = Agyhúgyköves komplett elmebeteg!
csak úgy....
@Őrnagy: = Húgyagyú Gyagyás: = Agyhúgyköves komplett elmebeteg! :) és a tetejében buta,bunkó proli is!
Aki Én
@Őrnagy: Már remeg a hangod, te eszelős orbánista kotorék :)
csak úgy....
@Maccska: kecskebaszó , te híres vagy a látási zavaraidról! - már a volt nejedet is összekeverted a kecskéddel te buta bakkecske!
írkálsz ide baromságokat amiket te meg a kecskéd találtatok ki!
csak úgy....
még egy bizonyíték :
Az egyre rosszabb színvonalú oktatásban már a középosztálybeli gyerekek sem férnek hozzá a jó minőségű iskolához
qubit.hu/2024/02/26/az-egyre-rosszabb-szinvonalu-oktatasban-mar-a-kozeposztalybeli-gyerekek-sem-fernek-hozza-a-jo-minosegu-iskolahoz
csak úgy....
@Maccska: idézd már pontosan,buksi.
Forrás?
csak úgy....
@Maccska: te csak egy kecsketoszó buta hadovaláda!
Sámannus
@Őrnagy: No látod húgyagyúkám , ez vagy te szar van a palacsitába amit disznópásztorod készít és te másról beszélsz. Ráadásul meg sem értetted amit mondott, és félre magyarázod ezért van most csőd a fejetekben, mert nem értettetek meg semmit, és az szerint cselekedtek, amit akkor valaki nagyon nem akart. agyis az egész kampániád csődje ezért van. Senki nem akadályozott benneteket, hogy jól vagy rosszul cselekedjetek, de ti következetesen szarral tápláltátok a gombát, ezért szépen fejlődött, mára elfogyott a humusz, és felkopik az álluk. te meg csak kavarod a szart, és értelmeset nem szóltál. Látod ha én is a te hibádba esem megsértődsz, de lelked rajta, tudod mit csinálsz.mert a hazugság mondijuk így határtalan le4het adagokban osztani vagy rázúdítani mindenkire.
Yoda69
Ez meg boven lehet ettol is rosszabb. Az a forgatokonyv hogy O1G kivezeti az orszagot az Uniobol es a NATO-bol nem elvetendo. Ott hever a csuti taho fiokjaban, es csak a pillanatra var.
Cherry
Csak a fidesz ugye??? agyhalott prolik!!!
balos
@csak úgy...: Ilyet légy szíves ne kérdezz 1 nemzethytől,mert össze zavarod,és akkor az "erő" nem lesz nyerő!Ezek este kelnek,mert a sötét-erő akkor jön elő!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.