A Kontextus című podcastműsorban Nagy Ferót Andor Éva műsorvezető Magyar Péterről is kérdezte.

A Kontextus YouTube-csatornáján Andor Éva vendége ezúttal Nagy Feró rockzenész, a Beatrice együttes vezetője volt, aki rendszeresen kiáll az elvei mellett, bátran vállalja, hogy Orbán Viktorral és a jelenlegi kormánnyal szimpatizál. A Kossuth-díjas zenészt már nem érdekli, hogy a liberálisok és a rosszindulatú kommentelők mit írnak, fel meri vállalni a véleményét. Most is kendőzetlenül beszélt arról, hogy miért tartja nagyra a magyar miniszterelnököt.

"Iszonyú, művelt csaj a Judit" – Nagy Feró kielemezte a volt igazságügyi minisztert – videó

Nagy Feró Kossuth-díjas énekes, a Beatrice frontembere. MTI/Szigetváry Zsolt

Nagy Feró rockzenész, a Beatrice együttes vezetője Magyar Péterről már korábban is beszélt, Andor Éva pedig ismét felhozta a témát az énekesnek:

Okosan keresi a helyét, és nem anyagilag. Megtalálta azt az utat, ami adódott előtte. Kiszállt ebből a dologból, ezt az utat találta, ez járható, talál rajongótábort magának. (…) Emberileg nem ítélem el, csak az borzasztó, hogy amikor ő odakerült abba a pozícióba, találkozott ezekkel az iszonyatos, nagy problémákkal, miért nem szólt? Csak mikor kikerült a pikszisből. Amit az utóbbi időben csinál, az a saját családjának is az elárulása. A családot nem kéne belekeverni. Iszonyú, művelt csaj a Judit

– zárta a témával kapcsolatos gondolatait.

Nagy Ferót Andor Éva műsorvezető arról is kérdezett, miért szimpatizál az énekes a Fidesszel. A Beatrice frontembere erre elmesélte, a 2006-os választások idején a Fidesz vereségekor ellátogatott Orbán Viktor értékelő beszédét meghallgatni, ahol nagyot nőtt a szemében a miniszterelnök.

Sokan összejöttünk, hátul álltam, akkor én még nem voltam fideszes. Mondta a Viktor a buktára, hogy az Úristen nem akarta, hogy nyerjünk. Én meg gondoltam, milyen duma ez. De mondta, hogy fogadjuk el, van terve velünk. Aztán eltelt négy év, jött a kétharmad, elájultam. Ez a manus mindent tud?! Viktor megjósolta a kétharmadot, az nálam nagyon nagy bizonyíték volt. Addig is szimpatikus volt, és a világon sok okosabb ember van nálam, csak ezt be kéne bizonyítani. Ő bizonyította.

Forrás: Magyar Nemzet, 24.hu

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
bünkókám, ezt te miből ítéled meg??? =))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
CsipkeRózsa
""Iszonyú, művelt csaj a Judit""

Nagy Feró meg tudta állapítani ezt, akkor ő még "iszonyúbb" műveltségű.
RonaGyuri
bünkókám, ezt te miből ítéled meg??? =))
Pálinkás Pál
" és a világon sok okosabb ember van nálam " feró, nálad a bukott kisegítőiskolás is okosabb, viszont seggnyalásban élen jársz...az igazi nagy feró olyan 1980 táján " meghalt "...
Pálinkás Pál
@Maccska: feró nem antikommunista, hanem büdös fidesz csicska, ha tetszik,ha nem...
lampa laz
Te meg egy matematikai művel(e)t vagy, félliter pálinka + 1 liter kannásbor = nagyferó
Béla333
Ez a sötét agyú büdös bunkó mióta tényező?
Ja? Amióta O1G seggnyalásából él!
Mocskos megélhetési...
balos
nedves feri!Már akkor senki voltál amikor még a sarkon álltál!A ganajtúró hozzád képest emberibb!
jáger laszló
Hát nem 1 művelt szivar ez a Feró!!
Csak ennyi
barátilag
J.L.
Toller Béla
Feró, vazze, ezt azért nem kellett volna...már kósa is mondta, most erre te is jössz ezzel...Nem kell neked, és nem is tudod te ezt megítélni !! Persze, ha ezt felfognád, akkor nem is tetted volna...Számláztad már a tételt ?
Béla333
""Iszonyú, művelt csaj a Judit" – Nagy Feró kielemezte a volt igazságügyi minisztert"

B+! Ez még azt is tudja, hogy 2x2 az 4! Iszonyú művelt, igaz csótánykám?
vitriol
Ami azt illeti, ilyen igazságügyi miniszterünk még sosem volt, tényleg: "iszonyú"!
rücsü41
Nagy Feró ezt mint a nemzet csótánya állapította meg, vagy a csaj műveltségi vetélkedőn lett első, vagy mint a FIDESZ által Kossuth-díjjal kitüntetett ember állapította meg?Nem mindegy, hogy a megállapítást milyen minőségben tette NF!
colibri
Őhozzá képest még egy veréb is művelt.
Giovanni Alba
A nemzet csótánya mint belpolitikai elemző? Hazánk ebben is előrébb jár Kínánál, nem a mosoly országa, hanem röhej a köbön.
Hazánknak is van már egy világirodalmi híressége, Félkupica Fehér (Pöttyös kendős) Főnök. Saját legendája szerint egy felessel indítja a napot. Sajnos a demencia is dolgozik, néha megfeledkezik róla, megvolt-e a napindító, így a biztonság kedvéért rátölt egyet. Ő nem a 22-es csapdájában él, hanem a 3×8 bűvöletében, ami messze nem "a kétszer kettő józansága".
Eladott Ország
Az agyát elitta, gerince meg sosem volt."Nyalni csak úgy lehet, ha élvezzük az ízeket" - zseniális, hogy valaki a saját szarkazmusának célpontjává válik a végén. Azért van annak egy diszkrét bája mikor az a Feró beszél politikai hűségről, aki a rendszerváltás óta végigzongorázta szinte az összes pártot, volt SZDSZ-es, dörgölőzött az MDF-hez, aztán MIÉP-es is volt és mára FIDESZ birka lett. Csótányból nem lesz szalonna...
Eladott Ország
Schuster Lóri véleménye a csótányról : „Bár kijelentette, hogy nem akar senkit név szerint említeni közülük, később azért rúgott egyet Nagy Feróba is, akinek elmondása szerint az volt a legfőbb vágya, hogy legyen egy Volkswagen Golf II-je, a rendszerváltás után pedig „leszedte a pénzt” az MDF-től, az MSZP-től, a MIÉP-től és az SZDSZ-től. „Nem tudok olyan pártot mondani, ami ne finanszírozta volna Nagy Feró projektjét” – tette hozzá Schuster. Feró, te kinek akarsz bizonyítani? Hidd el, már évekkel ezelőtt elhittük, hogy idióta vagy.
Billibácsi
Te meg egy iszonyú nagy barom vagy!
vacsi
Művelt?! Aki kiteregeti a magánéletét, ahelyett, hogy megoldaná a gondjait?!
Géza
Feró tesz a liberális-kommunista propagandisták véleményére! Jól teszi!
izéke
@Géza: a feród csakis a fideszkommunistákra hallgat :)))
Géza
@izéke: Se Feró, se egyik elkötelezett magyar sem vitázik liberális-kommunistával.
izéke
@Géza: tudom,én is csak szánalomból szólok hozzád,hogy ne érezd magad ennyire kitaszítva :)))
Horizont
Maradnék simán az első szónál: iszonyú...
Találó.
Peller Anikó
@Horizont: Majdnem annyira mint a feró.
surdilloFUJT
@Géza: @Géza: A feród egy akkora nagy balfácán,hogy még azt sem tudja,hogy a jucusát milliós állásba repítette a hőn szeretett aljas fidesse!!!Neki már kötelező csontig és a meleg fo...ig benyalni orbanbasinak,hehogy télen nagykabátban kelljen a fűtetlen lakásában az M-et áhítattal nézni!!!
Peller Anikó
@surdilloFUJT: Na nem olyan meleg az a kása, muszáj kedveskedni neki, mert még kikotyogja jucika kinek az utasítására írtak alá kegyelmesék.
Géza
@surdilloFUJT: Ferót mindig tisztelték. Bródy egy majom maradt.
szaboria1
Feró mennyi piával szoktad kezdeni a napot?
Horizont
@Géza: Nem tisztelték soha. Az, hogy bírták teljesen mást jelent.
namihami
Ez a nyilatkozata (is) olyan igazi ""fideszkosutdíjasra"" sikeredett! A stallumot pedig nap mint nap meg kell szógányi!
És csak mellékesen: az ""iszonyú, művelt..."" és az iszonyú művelt (vessző nélkül) között van némi különbség!
surdilloFUJT
@Géza: ...szerintem a q.va nénikédről beszélsz,alűki a Blahán homokszemért szexelt és már egy Góbi sivatagja van,napihülye fidessfitkány!!!Ja a feród meg egy nagy tahó balfax!!!
Géza
@Horizont: Nem tudom, ki mit érzett, de nem is fontos. Én csípem Ferót.
Géza
@surdilloFUJT: Szóval előkerült megint a liberális-kommunista fekália a személyedben, proli!
csak úgy....
@Géza: tibim, te a gyözikét is csíped! :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.