Magyar Péter elárulta, hogy a fideszeseket Mr. Nobodynak, Senki úrnak hívják az Európai Parlamentben.

A politikus véleménye szerint a Fidesz tagjai csupán magas fizetéseket kapnak, de nem végeznek érdemi munkát. Javasolja, hogy vizsgáljuk meg a különbségeket pártja Európai Parlamenti listáján szereplő személyek és a Fidesz listáján találhatók között.

Magyar szerint a fideszesek még nyelvet sem beszélnek a sok milliós fizetés mellett – bezzeg az ő emberei!

Fotó: Magyar Péter / Internet

Magyar Péter hangsúlyozza, hogy mozgalma március 15-én és április 6-án is megmutatta, hogy vidéki támogatottsággal is rendelkezik, és nem csupán egy "fővárosi médiahekkről" van szó. Szerinte az őszinteség a kulcs a vidéki lakosok megszólításához, ellentétben azzal, ha valaki csak leutazik luxusautóval és előírja, hogy kellene élni.

Van olyan, aki hat nyelven beszél. (...) Egyedül több nyelven beszél, mint a Fidesz-frakció húsz év alatt az Európai Parlamentben. Ami nem nehéz persze: százszor nulla az nulla, hiszen tudjuk, hogy a legtöbb semmilyen nyelven nem beszél.

Mr. Nobodynak, Senki úrnak hívják őket az Európai Parlamentben, akik felveszik a pár száz milliós fizetést évente és egyébként semmit nem csinálnak.

mondta Magyar majd azzal folytatta, hogy figyeltek a nők arányára, a jelentkezők életkora is fontos szempont volt, ahogy az is, hogy legyen víziójuk.

Össze kell hasonlítani a Fidesz EP-listáját Deutsch Tamással az élen, meg a mi EP-listánkat. Szerintem ha nem is a pártokról beszélünk, akkor elég könnyű eldönteni, hogy az ember kire szavaz

- tette hozzá.

Forrás: https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/szempont/magyar-peter-a-fideszeseket-mr-nobodynak-senki-urnak-hivjak-az-europai-parlamentben-akik-felveszik-a-par-szaz-millios-fizetest-es-egyebkent-semmit-nem-csinalnak/

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
bezzeg 0rbán angol tudásán,amit sorostól ingyen kapott, még röhögcsélni is lehet...,
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Qqberci
Nem tudtad? A nyelv nem beszédre, hanem seggnyalásra való!...
colibri
Azt, hogy "bezzeg az ő emberei", ezt nem kellett volna mondani. Ilyet egyáltalán nem szabad mondani. Magáról nem beszélhet úgy, hogy bezzeggel kezdődjön! Nagyon nem szimpatikus.
csak úgy....
ismét sikerült kiforgatni a szavait amibe semmi bezzeg nem volt , - bezzeg magyarországon szabad hazudni , - sött 0rbán óta kötelezö!
csak úgy....
bezzeg 0rbán angol tudásán,amit sorostól ingyen kapott, még röhögcsélni is lehet...,
KisTehen
ner péter ... az embereid is a nerből jöttek?
KisTehen
@csak úgy...: 2006 óta tudjuk, hogy szabad
Pegero
Elképesztő, milyen aljas módon tud megnyilvánulni ez a nyikhaj senkiházi. Magyar Péter mögött máris megjelent a Bajnai Gordon nevével fémjelzett DatAdat cégcsoport. Mindez Magyarék oldalának adatvédelmi tájékoztatójából derült ki.
csak úgy....
a fideszes hazúgságok fölülmúlhatatlanok ,ezt már tudja egész európa,nem csak a magyar péter, aki jól ismeri öket és ezért eret is fog vágni a hazúg,tolvaj dagadton !
Őrnagy
Az egy dolog, hogy nem beszélnek idegen nyelveket, bár az EP-ben minden nyelvet szinkron tolmácsolnak, tehát a nyelv ismeret nem gond, de ahogy MZP megmondta, még egy keresztrejtvényt se tudnak a legjobbjaik megfejteni! Ez viszont más súlyos gondokat okoz, mert az EP-ben az alapkérdés, hogy értenek a kereszutrejtvényfejtéshez, vagy nem értenek!

Viszont ahogy elnézem Magyar péternél leginkább azt nem tudják a választók, hogy kiknek és mely országoknak az érdekeit is képviseli a magyar érdek és a magyar választók érdekei helyett, de ez a libkány csürhe esetében nem is érdekes, lényeg, hogy nem a magyar érdeket képviselik!
csak úgy....
@Őrnagy: baszod idióta ,ha annyi eszed lenne mint magyar petinek, akkor nem itt vernéd naponta unatkozva az idiótizmusod magas céjét ,te mesterséges unintelligencia !
Horizont
Vettem a fáradságot és megnéztem a 10 jelölt bemutatkozását.
Hát ..visszatért a hitem is. Mennyi okos, értelmes fiatal él köztünk. Több nyelven beszélnek, több diplomával rendelkeznek, magas szintű munkát végeznek, érthetően beszélnek. 40-50 év közöttiek. Ha melléjük teszem a politikusokat, ég és föld. Egy Deutsch vagy egy Kósa, Pintér, Németh Szilárd.
Legkönnyebb köpködni, fröcsögni mindenkire aki nem orbán seggét nyalja.
Dr. Proktor
Elnézve a tíz szavazásra érdemes előválasztottjukat, Deutsch Tamás már csak egy rossz vicc, nem több mint Caligula lova.: a ner Incitátusza..
Pusztai
Nekem az is naon teCC ahogy Karácsonyt szivatják a gyenge angojával, aztán kiderült, Tarlós semmiylen szinten nem beszélte.
Persze a fasz Karácsony ezt sem gyűrte vissza, Magyar Péter nyomta be.

Magyar azt csinálja amiért tizenéve morgok: a legtöbb alajs gecziséget rögtön, leleplezve sőt kitágítva egy ütős riposszttal visszaküldi.

az egész mai ellenzéknek csúfolt szarhalaom képtelene erre a megoldásra, mert ostobák, felkészületlenek, kommunikációhoz segghülyék.
Ketten csinálják jól: MZP és MP-
kereső
És, Te húsz évig erre a "csapatra" szavaztál...ennyi(ke)
teuton
@Maccska: Analfabeta herelt kandur, majd ha megtanulsz olvasni, elolvashatod, kik azok! A fitymaszosokrol mit tudsz, akik több, mint 10 eve ülnek Brüsszelben??? Eddig több, mint 1 milliard forintot tettek zsebre FEJENKENT (!!!), de miben müködtek közre, mit tettek le az asztalra, milyen eredmenyt ertek el az EU es MO javara???
Méhes
@Maccska: majd megismerjük ahogy tonit tompikát, lőrincet stb
Pálinkás Pál
@Őrnagy: a magyar érdek az lenne, hogy titeket fideszes,seggnyaló csürhe, eltüntetni véglegesen...és ne dumálj hogy te független vagy...orbán valagából csaholsz...
sándorbence
hogyis vót a kábszeresnyomozo vallomásában afideszes politikus fejét
letakarták ésintézkedtek azelszállitásárol akupiból

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.